Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba beka to ja

jestem gruba i chcę biegać

Polecane posty

Gość gruba beka to ja

będę biegać jak się będzie ściemniać i czy to wstyd jak mnie ludzie zobaczą? co oni sobie pomyślą, że debilka? tłuszcz się trzęsie, a ona biegnie!! ...

Gość Poranny Tutex
Pomyślą, że chociaż jedna gruba ma trochę oleju w głowie i samozaparcia, żeby o siebie zadbać.

Gość Seniorita Khóhik
przy obecnej tuszy zapomnij o bieganiu, możesz sie co najwyżej toczyć!!!! :D :classic_cool:

Gość frfgr
ja jak widze tezsze Panie ktore zamiast batona w rece maja jablko, ktore zamiast siedziec na dupie biegaja, pija wode mineralna w barze zamiast kufla piwa to jestem zachwycona i az sie usmiecham :) Za to jak latem bylam w barze i zobaczylam bardzo otyla pania ktora od baru odchodzi z najwiekszym kuflem piwska, a po chwili barman doniosl jej zapiekanke to zrobilo mi sie niesmacznie :/

Gość grymaśnica
Jeżeli bardzo dużo ważysz, to może na początek jakiś inny sport, żebyś sobie stawów kolanowych nie uszkodziła.

Gość frfgr
Seniorita zamknij morde dziwko. Autorko chetnie bym pobiegala z toba bo sama mam taki zamiar (a sama biegac nie lubie) w prawdzie nie jestem nawet przy kosci bo waze 49kg ale w brzuszku troche mi sie przybralo ;)

Gość frfgr
juz nie przesadzajcie nic sobie nie uszkodzi.... :|... Nikt jej nie kaze biegac na poczatku 2 godziny..

Gość gruba beka to ja
kiedyś ćwiczyłam aerobik, miałam nawet kondycję no i byłam troszkę szczuplejsza, ale teraz znowu się zasiedziałam i przytyłam ale mi wstyd biegać, nawet nie wiecie jak bardzo, szczególnie jak trafią się jakieś szczule i będą komentować, wtedy chyba się popłaczę

Gość duzaklusia86
ja będę biegać, jak zrzucę min 20 kg. Wstydzę się jak cholera, wiem, że ludzie patrzą krzywo na biegające grubasy. Z drugiej strony jak grubas nie biega to też źle bo leniwy- nie dogodzi. Teraz ćwiczę w domu, nikt nie patrzy jak mi się sadło trzęsie. Inna sprawa, że bieganie przy nadwadze czy otyłości jest niewskazane, nacisk na stawy jest 3-krotnie większy niż waga. http://duzaklusia1.blogspot.com/