Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

papież franciszek

Polecane posty

Gość marcin...........
mysle ze jest ok póki co

mi też podoba się franciszek. Wydaje się być zupełnie inny od poprzednika, co by przemawiało na jego korzyść.

faktycznie.zupełnie inny:classic_cool: w tym wieku to narobi, ale chyba pod siebie...

Gość Ted Danson
komentarz z youtuba do tego filmiku miażdży :-) "nic dziwnego że cieszysz się z odpustu bo jak by ksiądz w konfesjonale usłyszał co wyrabiasz ze słoikiem to by cię z hukiem z kościoła wywalił xD"

nie wybiorą kogoś młodego na papieża, bo mógłby nim być 30lat albo więcej, a tego nikt nie chce. Powinien być w tym względzie wiek emerytalny, tak jak u biskupów czy kardynałów.

ledwo się w tym duch kołacze, ale chciałaby dupa do raju:D może kilka lat pomlaska i popcharczy... ...po czym (przy odpowiednim wysiłku) puści śmierdzącego bąka i świat o nim zapomni

Gość Ted Danson
Oczywiście że Wawrószka ma skończone studia. Na UMCS w Lublinie. Wystarczy wejść na jego profil na nk.pl i poczytać komenty pod fotkami. No i jego serdeczna koleżanka Ania - znajomi ze studiów: http://www.voila.pl/149/0go13/index.php?get=1&f=1 po prostu jako debilowi opóźnionemu w rozwoju zapewne wykładowcy dawali fory, dlatego skończył tą całą politologie. No i jako że właśnie jest opóźniony to ubzdurał sobie iż jest Bóg wie jakim znawcą polityki, gospodarki oraz socjologi (a także seksu oraz kobiet, ale to już inna bajka). :D

Gość niper
o kurcze już cytują mnie na kafe z yt :D

Gość hahahahahahahah ale się
Moszniak pucuje do tej całej Ani, pewnie liczy że da mu się za łiłe potrzymać :-D

Gość oluśka29i5
Mam dziwne przeczucia co do tego papieża

Gość Aliosza_Putin
Ale w sumie to niezła jest ta koleżanka Wawruszki, ruchałbym ją w czoko ;-) Ciekawe ile razy Tomasz pamięciówę sobie pod nia strzelał? :-D

Gość przerażonaaaaaa
na portalach kazdy może powisywac co chce,ten chłopak jest ewidentnie uposledzony,nie wierze żeby miał studia,to jest niemozliwe

Gość akima?
ja mam mokro w gaciach jak go widzę :D

Gość katolniezwłasnegowyboru
No to teraz w Argentynie nastąpi podobny jak w Polsce, bum budowlany. Masowo zaczną budować, różne kościoły, świątynie, kaplice, wypasione plebanie, pałace dla biskupów i seminaria duchowne oraz wieszać wszędzie krzyże. Dzieci będą nauczać religii już od poczęcia, aż do 25 roku życia. Czarni będą mieszali się w życie osobiste i intymne wszystkich obywateli oraz w rządzenie państwem, jednocześnie je bezczelnie okradając. No to koń klawe zrobił Argentyńczykom niedźwiedzią przysługę, podobnie jak Polakom w 1978 roku.

Gość xsantrypa
- wasze filmy mi sie nie wyswietlaja !

Gość xsantrypa
a ja bym poczytala o nowym papiezu,

Gość xsantrypa
dawajcie o franciszku- pisac tu co wiecie ?

Gość milonik
powiem ze nie wyobrazam go sobie przez nastepne 10 lat mam przeczucie ze nie da sobie rady ... nie przyciagnie do siebie tlumow nie podoba mi sie jego wizerunek juz na wstepie spodziewalem sie raczej kogos kto naprawi bledy poprzedniego moze jakiegos francuza... tam to by sie przydl papiez

Gość xsantrypa
dawac mi tu konkrety ! - np. co do nazwy - ze to bedzie krwawy papiez, co to za "organizacja" w ktorej byl, dlaczego tyle ludzi- duchownych "ginelo" dlaczego upieklo mu sie i nie odpowiada przed sadami, podobno poprzednik jego" musia"l jemu ustapic, czytalam w 1 -dzien wyborow i juz wyparowalo wszystko !!!

Gość lllllllkkkkkk
naprawde troche taktu by sie przydalo tym dziennikarzom ciagle sie z niego nasmiewaja .... zal mi tylko tych ludzi wierzacych... ten papiez tylko utwierdzi w przekonaniu ze zachod jest niewiezacy...

Gość gość
Ja sie tylko zastanawiam kiedy jego zdrowie zacznie "niespodziewanie" sie pogarszac ( chyba wiecie o co mi chodzi)