Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaff

czy ktoś może mi pomóc zinterpretować jego zachowanie?

Polecane posty

Gość wredniucha100
a może to ty powinnaś kogoś poznać?

Gość lolaff
poznałam ale to i tak nie zmieniło mojego podejścia. Powinnam się angażować w nowo poznany związek-znajomość ale nie umiem...

Gość Siq
ja się z czegoś takiego wyleczyłam po 4 latach... W chwili kiedy zrozumiałam, zaraz po jego pocałunku, że to już nie jest to samo. Inwestuj w siebie, z nim nie rozmawiaj.... Poczekaj aż poznasz kogoś naprawdę wartościowego w kim będziesz mogła się zakochać. Facet ma definitywnie metodę podjazdową i nie daje o sobie zapomnieć. To najgorsze co może robić. Moj były robił mi pełno wyrzutów w stylu "jesteśmy tylko przyjaciółmi, o co Ci chodzi" itp. a wszędzie gdzieś siedziało to napięcie między nami.

Gość lolaff
mój chyba też tak robi, niby kolega, niby chce czegoś wiecej, jak ja wychodze z inicjatywą on się wycofuje. Zanim przeprowadziliśmy ostatnią cięzką rozmowę zapytalam czego chce a on, że przecież jesteśmy kolegami, że o co mi chodzi, że on traktuje mnie jak koleżanke. Ja mu powiedziałam, że jego tak nie traktuję i że chce wrócić. Milczał, odezwal się po jakimś czasie znów jak do koleżanki, od której znów raz na jakiś czas coć chce. Ja 4 lat nie wyrzymam. Już mam dosyć...