Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzice sie wstydzą

moi rodzice chyba wstydzą sie mojej ciąży

Polecane posty

Gość Nasz naród to jednak ciemny
naród. Przecież my nie jesteśmy krajem katolickim. Żyją u nas i ateiści, muzułmanie, żydzi, jehowi, wyznawcy harry krishny.. I to w co kto wierzy nie ma nic do moralności. Ci, co uważają, że życie bez ślubu jest czymś strasznym, to stare dewoty co latają do kościoła na pokaz. P.S. Moi rodzice są małżeństwem: mama ma swoje nazwisko, tata swoje, a ja po ojcu , (teraz już po mężu) .Często chamsy ludzie pytają mnie czemu tak, a ja, że to jie ich sprawa. Autorko droga nie martw się jak Twoi rodzice zobaczą wnuka pokochają go całym sercem!

Gość laszego...
tez nie mieszkam w Polsce i zasady dziedziczenia w kraju, w ktorym mieszkam, sa mi znane, zreszta, przy uprawomacnianiu ojcostwa (w tutejszym usc jeszcze przed narodzinami dziecka) zostalismy poinformowani, ze dziecko nasze dziedziczy na takich samych prawach, jak dziecko ze zwiazku malzenskiego, wiec nie rozumiem do czego pijesz inaczej jestem traktowana tutaj, teraz na kafe, ale wisi mi to, bo w zyciu codziennym nie borykam sie z takimi problemami :)

Niemoralnosc jest wtedy gdy bita i poniżania kobieta siedzi z mężem tyranem w imię chorej religii i tego co ludzie powiedzą !!!!! To jest niemoralnosc w takim przypadku niemoralna jest postawa rodziny kobiety, która za wszelka cenę próbuje zrobić wszystko aby nieszczęśliwa kobieta nadal tworzyła pseudo małżeństwo w imię religii i zasad społecznych

Gość kirnkana
w polsce nadal lepiec byc rozwodka niz panna z dzieckiem...niestety..

Moje dzieci nie bedą chrzczone i co tez jestem niemoralna :D