Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracodawczyni1

Czy ja wymagam za wiele?

Polecane posty

Gość pracodawczyni1

Wczoraj poprosiłam dwoje moich pracownikow o to żeby zostali połtora godziny w pracy zeby dokończyć zadanie,oni odmówili mówiac ze za darmo pracować nie będą.I poszli do domu.Zastanawiam sie jak ich ukarać za nie subordynację.Czy oni nie rozumieją ze nie proszę o wiele,tylko o pzoostanie i wykonanie tego co do NICH należy a poza tym na ich miejsce znajdzie sie wielu chętnych i to też powinno ich motywować??? jak ja zostaje to jest dobrze ale oni to nieeee-królewicze i królewny. Dlaczego tak ciezko dzisiaj o lojalnego pracownika? i to w dobie bezrobocia!!!nie rozumie tego...

Gość cera naczynkowa
a czemu nie płacisz za nadgodziny?

Gość Rubbila
Ja też "nie rozumie" jak można nie potrafić pisać w swoim ojczystym języku Marne prowo -1/10

Gość fefefrerf
madry czlowiek nie zostaje po godznach za free. Ty nie mzoesz cudzego wolnego czasu uszanowac??

Gość mika 2323
myslisz ze wszystko mozesz w dobie bezrobocia

Gość pracodawczyni1
Czemu nie płacę?Dlaczego mam płacić skoro nikt sie nie skarży a na moim biurku leży jakies 50 podań?

Gość Rubbila
Ludzie to prowo, nie odpowiadajcie tej idiotce, która zdania nie potrafi poprawnie napisać

Gość spierda...
laj w podskokach tepaku! pisze sie póltorej godziny tępa strzało. I taki ktoś jestpracodawcą, żal i żenada :o

Gość żywotny poczciwy
chcesz zmuszać pracowników do pracy za darmo i wymuszać na nich pracę po godzinach? Naruszasz prawo, - może i na Twoim biurku jest 50 podań innych osób, ale i na twoje zachowanie znajdą sie paragrafy. Poza tym, to nie jest niesubordynacja - bo po godzinach już nie są w Twojej mocy :D

Gość mika 2323
s pierdalaj i sama za pierdalaj

Gość ssdddff
prowo, dajcie spokoj. wczoraj jakis debil pisal, ze nikt do pracy za 2 tys netto nie cche przyjsc do biura, a teraz nastepna glupia.

Gość pracodawczyni1
to nie jest prowokacja,czy są tu normalnie myślacy ludzie czy same roszczeniowe tłuki?