Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najczystsze srebro

ciekawe czy coś się zmieniło

Polecane posty

Gość najczystsze srebro

Ciekawe czy moja zmiana coś zmieniła

Gość najczystsze srebro
naprawdę, a jaka to była zmiana? i co zmieniła?

byłem : - niski (174 cm) - chudy (53kg) - bez kasy - bez klasy - bez fajnych gadżetów, - nieśmiały - zakompleksiony teraz: - chodzę na siłkę 3 razy w tygodniu, raz na basen i 2 razy na fitnes, biegam codziennie 50minut, tranuję krav magę - jestem silny fizycznie i psychicznie - wyciskam 80kg na klatę - sam waże już 64kg - mam biceps i triceps - zdrowo się odżywiam i pijam najlepsze piwa - jestem pewny siebie - mam teraz powodzenie u dziewczyn - wyciągnęłem sie i mierzę 177cm (zasługa pływania i biegania) - kupiłem sobie modny smartfon - planuję kupno auta sportowego ZMIANA NA LEPSZE

Gość najczystsze srebro
i masz jeszcze czas tu siedzieć?

Gość niski 180
sos. To da sie tak podniesc wzrost poprzez plywanie i bieganie ?

Gość najczystsze srebro
to gratulacje, jeśli to wszystko jest prawdą - zwłaszcza ta kafeterianka, opowiedz o tym coś więcej.

Gość DoSossssssssPrzez8s
"- wyciągnęłem sie i mierzę 177cm (zasługa pływania i biegania)" wzrost to nie wszystko, liczy się także proporcja, kiepsko wyglądają krótkie nogi i zbyt długi tułów. "- planuję kupno auta sportowego" trzeba jeszcze umieć je ur****miać a nie szarpać jak kretyn. "- mam teraz powodzenie u dziewczyn" może to Twoje złudzenia, jak to się mówi, każda potwora znajdzie swojego amatora i na odwrót. "chciałem podbić serce jednej kafeterianki i mi się to udało" pomyśl trochę - jak mogłeś tego dokonać, skoro Cię nie widziała. Hmm, może przybyło ci kilka gadżetów ale... klasy nadal nie masz.