Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkkkeyy

77% Turków uważa, że kobieta MUSI być dziewicą do ślubu, innej nie wezmą na żone

Polecane posty

Gość turkkkeyy

Co na to Polacy i puszczalstwo co sobota w klubach , w akademikach czy szkolach? a w niedziele grzecznie do kosciolka udawać katolika i dziekowac za nowego papieza ? :D tu link dla ciekawych, mozna skorzystac z tlumacza http://tinyurl.com/b6mohk3

Gość buahahhahahhhhh
a kto by chciał na męża brudnego turasa? :D:D:D

Gość Faceci najpierw chcą dziewicy
ale laski zaliczają jak popadnie :D pozdro :D

Żyjemy w Polsce. Cytowanie artykułu nie ma sensu. Po pierwsze rzadko która polka zainteresuje się arabem. Po drugie Ci ludzie całkowicie inaczej traktują europejki niż miejscowe kobiety. Jeżeli biała kobieta się nimi zainteresuje czują się wyróżnieni i najczęściej wybiorą właśnie ją bo często jest to dla nich wstęp do lepszego świata, egzotyka, piękno. Więc koło nosa im lata czy jest dziewicą czy nie.

"Jeżeli biała kobieta się nimi zainteresuje czują się wyróżnieni" x dobre :D

A co ma mnie obchodzic co mysla pierd...turasy? Nie no ogarnij sie troche... Chca dzewic a sami sa '' wielkimi'' prawiczkami... NIE NO MILEGO DNIA CI ZYCZE.

Gość jgjkl
wypierdalaj pastuchu, wszystkie kebaby to brudasy, a jakie nachalne toto.. już mnie jeden z waszych "elyt" podrywał wsiok bez wychowania myślał, ze jakb ędzie za mną łazić to na niego spojrze. postraszyłam policją. To jakiś popierdolony pojeb był, przyłaził do pracy, zlecenie wymyślił, ze niby klient... bałam się tego ścierwa-a wiedziała łajza ciapata że mam męża i jego w dupie. gnój. od tej pory nienawidze was, brzydkogębne turasy

Gość bo wielka dzieli nas granica
bo chcą byc w Europie a mają mentalnosc pajaców, debili i zjebow , taka prawda. Nie pasuje nasz styl zycia? to wynocha paść kozy :D

Gość no nie kurde nie kurde
Czemu wkładasz wszystkich do jednego wora? Równie dobrze można powiedzieć że każdy Polak to pijak i złodziej, bo taką mamy opinie a przecież ludzie są rózni. Są dobrzy i są źli i to nie zalezy od narodowości

Gość turkkkeyy
mam kuta starego w moim diuupsku

Gość kupujesz kebaba osiedlasz....
araba :P Na szczęście nie znam tak durnych pojebanych poleczek co się oprowadzają z turasami czy arabami, niestety widzę ale na szczęście nie znam ;) ale to co widzę to paskudna i nierzadko otyła paszczura i dumna ,że się oprowadza z przystojniakiem arabem/turkiem ... gościu chce tylko wjazd do UE i używania za darmo małym kosztem czyli ściemnianie "jakaś ty piękna , wyjątkowa, mądra i swiata po za toba nie widzę "

Gość jgjkl
no nie kurde nie kurde Jezu ale z was rasisci .. Czemu sie tak zle wypowiadacie na temat Turkow, Arabow i w ogole? Wstyd mi za Polaków pojedź gdzies poza wioskę to zobaczysz dlaczego ich nie lubią... ja też pytałam Niemców dlaczego nielubią swoich turasów. może 1% normalnych reszta średniowiecze. W Polsce podobnie, chciaż normalnych jest znacznie więcej , może ze 30%

Gość jgjkl
co do filmiku- , "świebodzice" więcej pytan nie mam..

Gość a ja jestem rzeszowianka
i Turków tu już więcej niż Polaków, smród tych ich kebabiarni doprowadza mnie do wymiotów, ponoć sanepid bardziej jest "przychylny dla ich gastronomi" niż lokalnej i na niedopełnienie zasad bhp i przepisów sanitarnych przymyka oko:O były przypadki ,że jeden z drugim turaskiem dostali od dresów bo się przystawiali do ich dziewczyn na dyskotece;) pewna osoba też mi opowiadała ,że jej turek przed nosem pomachał 2 ma banknotami 100zł i był pewien ,że ta z nim pójdzie.....skończyło się tym ,że jak ją napastował w klubie to go ochrona wyrzuciła..... ten piękniś oczywiscie nie dał sobie spokoju ale kiedyś się doigrał a rycerze ortalionu tak go nastraszyli ,że wyjechał :D takie cwaniaki jak chcą laski podrywać a jak spotka polaka co trzepnie w ten szmaciany łeb to jak wyskoczy z laczków i obsrane gacie za sobą zostawi ;)

Gość a ja uważam taak
panny powinny się nie bać , tylko nosić ze sobą gaz łzawiący a jak turas pierdziel prześladuje to zgłaszać na policję ,że łazi taki typ i przesladuje ;) ja miałam kiedyś sytuację ,że mnie taki kozojebca pieprzony zaczepiał jak sama ze 2 razy przyszłam na kebaba , kuźwa kierownik 150 w kapeluszu i mnie kurde gdzieś zaprasza, potem szłam z kolegami a nawet z jednym to był spokój, ale sama czy z koleżanką albo siostrą to zawsze się przypierdolił

Gość mizoginyEbaka
jeśli chcesz konkurować o ,,miłość araba turasa innego barwnika to ustaw się w kolejce z kozą i oślicą,,,jemu wsio rawno w co wali

Gość tylko ja nie rozumiem tego
o matko :D przypomniał mi sie jeden z filmów na youtubie "młody Sudańczyk żeni się z kozą" gdzieś chyba można jeszcze to zobaczyć, a dlaczego ?to sobie mozna znaleźć niespodzianki nie zepsuję :D tylko jak tu konkurować normalnemu facetowi z ciapatym który wszędzie swojego pytonga wsadza? jakby mógł toby chyba gwałcił odkurzacz albo ekspres do kawy oprócz biednych kóz

Gość bo to jedna dała arabowi....
jak można być z jakimś brudasem , czy niektóre polki naprawdę sa tak głupie albo tak je cipa swędzi ,że dadzą dupy byle komu za parę komplementów? turas trochę posłodzi klepnie w dupe a te juz maja mokro w majtach :O potem płacz taki był słodki na początku jak mu dawałam to nie narzekał , czemu mnie zostawił albo co gorsza zmienił się po slubei

Gość fghjj
Nie tyljo polki sa glupie..litwinki tez..te z europy wschodniej..znam jedna tlusta litwinska swinie co jej nigdy nikt nie chcial i tylko z ciemnymi sie zadaje.teraz ma pakola wygladajacego jak gowno.

uważać to oni sobie mogą. coraz więcej tureckich studentek wyjeżdża do europy na erasmusy i inne takie, mieszkają w akademikach i bzykają się z kim popadnie. są łatwiejsze niż miejscowe :) ­ poza tym, jeśli chcą mieć dużo dziewic to muszą sami być prawiczkami, albo bzykać się między sobą czy tam z kozami. bo te laski same ze sobą dziewictwa nie tracą.

Gość cześć żabciu.....
taa a polki są uważane za łatwe :O hipokryzja w czystej postaci jak chodzi o turków, ten filmik jest porażający ale kobita sama chciała i nawet nie zastanawiała się o tym w co się pakuje, mogła chociaż rozeznać się o kulturze czy islamie. Co do turczynek...w większości są muzułmankami , zatem puszczać się z byle kim nie powinny

Gość zawsze z zasadami
Nie jestem Turkiem, nie interesuje mnie ich kultura i zboczenia ale popieram "dziewica na żonę".

Gość cześć żabciu.....
cóż gorzej jak się dziewica rozczaruje bo nie będzie czuła 2cm kuśki , raz ,że nie będzie bolało a dwa biedna żadnej przyjemności mieć nie będzie :P czyżby faceci z małymi chujkami chcieli dziewice ?

Gość cześć żabciu.....
wracając do tematu to powiem ,że mnie Turki nie interesują i też ich nie trawię a jeszcze bardziej jak rodaczka się oprowadza z takim przychlastem

Gość zawsze z zasadami
;) jak chce dziewice to odrau ma malego? Zalosne tlumaczenie. Mam spory temperament i jakos potrafie byc prawiczkiem. Tego samego oczekuje od mojej kobiety. zeby sie szanowala, zeby potrafila odroznic zauroczenie od milosci i dla ktorej samo bycie w zwiazku to nie alibi dla seksu. Ps jak moja kobieta bedzie miala male potrzeby to jakos to zaakceptuje ale nie zaakceptuje seksu z innymi przed i w trakcie naszego zwiazku. Sam bylem w 2 zwiazkach oraz mialem sporo koleżanek, lub nowopoznanych kobiet ktore bardzo szybko dalyby by sie zaciagnac do lozka ale z szacunku dla swojej przyszlej zony tego nie zrobilem choc czesto bylem mocno napalony.

Gość fghjgfyterw
bbbbbbbuuuhahhha kto jak kto ale brudny turek nie ma nic do powiedzenia

Gość do zawsze z zasadami
temperament może i to masz jak oglądasz redtuba...:P czyżby znowu gimgówno miało ferie ? może gimgówno na wagarach jest i siedzi w kafejkach internetowych co :P