Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_Olka_24

rozstępy po ciąży

Polecane posty

Gość mama_Olka_24

Obecnie jestem w 38 tyg ciąży, od 2 mc smarowałam sie dwa razy dziennie oliwką dla dzieci, robiłam peelingi itp a mimo to rozstępy niedawno się pojawiły. Mam je na piersiach, i kilka na udach i biodrach. Poszperałam w necie i znalazłam kilka ciekawych opinii na temat tych 2 produktów: L'BIOTICA Evolet krem na blizny i rozstępy 120g i PALMERS BALSAM NA ROZSTĘPY CIĄŻA 250m. Czy któraś z was stosowała je? Proszę o opinie bo zależy mi żeby się tego cholerstwa pozbyć.

Gość nie lubie rodzinnych nasiadowe
nie pozbedziesz sie tego, co najwyzej beda mniej widoczne

Gość Izabelka......... ...:)
radze po ciazy wybrac się do dobrego salonu kosmetycznego lub salonu odnowy biologicznej. Kremami itp najwyżej wybielisz rozstępy ale nie pozbędziesz sie ich.

Gość mama_Olka_24
Tylko że taka wizyta w salonie kosmetycznym nie jest tania i na jednym zabiegu zapewne się nie skończy. Potrzebny mi jakiś kosmetyk, który rozjaśni je chociaż.

Gość nie lubie rodzinnych nasiadowe
ja nie korzystalam z zabiegow, ale 2 znajome tak, kase wydaly a efekt...kiepski, zabiegi i kremy tylko rozjasnia, ale nie zlikwiduja, tak samo jak blizna, nigdy nie zejdzie calkowicie

Gość moninininikaka
rozjaśnią się same z czasem nie pomogą ani kremy ani wizyta w salonie kosmetycznym

moja kolezanka była w salonie odnowy, owszem wydała troche kasy ale rozstepy sa praktycznie niewidoczne a były okropne. Tylko, że trafiła na dobrych specjalistów. To jak z lekarzami. Jeden jest ok, a drugi do dupy

tylko nalezy pamiętac że idzie z nimi cos zrobic dopóki sa ciemne, gdy już sa jasne niestety praktycnzie nic sie z nimi nie zrobi

Gość gfgdsfdfvdfed
A co jej robili?

Gość moninininikaka
moja koleżanka chodziła na zabiegi ( bodajże mikrodermabrazja ) , ja nie robiłam nic. Efekt ten sam - małe lekko jaśniejsze od zdrowej skóry lekko połyskujące Nie no, jest różnica - u mniej kilka stówek więcej zostało w portfelu :-) Moja dermatolog powiedziała mi to wprost - tylko laser! i pokazała własne rozstępy. myslicie, że gdyby istniał inny sposób na ich usunięcie to ona by go na sobie nie zastosowała???

Gość co roku to samo
monininiaka, proste:) tylko nawine baby wydaja kupe kasy na to co jest niemozliwe do usuniecia,

Gość mama_Olka_24
No ładnie. Nie zostaje nic innego jak poczekać do porodu a później powrócić do ćwiczeń, diety i kupić jakiś z kosmetyków które podałam. Mam nadzieje że to choć troche pomoże.