Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja nereczko

Zauroczony w 18!

Polecane posty

Gość moja nereczko

Mam 26 lat wyglądam duuuużo poważniej a zauroczyła mnie pewna 18. Nie rozmawiałem z Nią nawet ale widuje dosyć często i normalnie czuje się jak bym miał 16 lat nogi miękkie itp. Co radzicie w takim wypadku?

Gość moja nereczko
Ehh ciężka sytuacja bo normalnie czuję się strasznie zestresowany gdy Ją widze. Tak zachowywałem się gdy miałem 16 lat a teraz normalnie masakra nie wiem co mnie wzięło do tej dziewczyny ale ma coś takiego w sobie co mnie strasznie ciągnie do Niej.

Gość moja nereczko
No właśnie tego się boje że tak pomyśli.

Gość taka_prawda.....
to że sie "zauroczyłeś" to praktycznie nic...:o póki nie nawiążesz z nią kontaktu to nie ma co sie zbytnio nakrecać, może od razu uzna ze jesteś za stary albo jej sie po prostu nie spodobasz:P

Gość zamknięta we własnej klatce
Musisz zaryzykować. Skąd wiesz, może Ty też jej wpadłeś w oko? Ale ona myślę że jeszcze gorzej wtedy będzie się bała Cię zaczepić. Wiem co mówię. Odważ się:)

Gość moja nereczko
Dzięki wielkie przy najbliższej okazji zagadam co tam raz się żyje :P

Gość ja jestem trochę starszy bo
mam ok. 40 a też mnie ciągnie do 18 nawet spotykam się z jedną taką i mam super seks z nią.

Gość moja nereczko
Mnie nie ciągnie tylko po to żeby sobie pobzykać mi Ona po prostu się podoba i mnie mocno zaurocyła

Gość wiosna__345678
długo się znacie? a jak ona się zachowuje jak cie zobaczy??

Jak mialam 18 lat, zauroczyl sie mna 26 latek, absolutnie nie w moim typie, wrecz brzydki, tak wtedy uwazalam, do tego w zwiazku. Z czasem jednak mnie zdobyl, troche to trwalo ale zwariowalam na jego punkcie, ja zostawil. Moja pierwsza i do tej pory jedyna milosc. Zwiazek zakonczyl sie po roku. Musialo tak si stac. Mimo wszystko nie zaluje. Dzieki niemu poznalam czym jest milosc i do tej pory, a minelo 7 lat nie przezylam z nikim to co z nim. Probuj, moze i tobie sie uda.

Gość moja nereczko
Nie znamy się. Nie rozmawiałem z Nią nigdy a po prostu mam takie mocno szczenackie uczucie że się zauroczyłem. Ona zachowuje się raczej normalnie bo nie są to jakieś spotkania ze znajomym tylko takie po prostu widzenie się na ulicy.

Gość zanetkaa93
Ja tam wole starszych, obecnie mam 19lat a spotykam się z 29latkiem i jest super :) Zaryzykuj nic nie stracisz :)

Gość moja nereczko
Ja raczej do brzydkich nie należę bo powodzenie jakieś tam mam. Byłem w związku już z 18latką ale miałem wtedy 23 lata i wiem że u dziewczyn z jej rocznika powodzenie miałem i to spore bo strasznie była szczęśliwa że to właśnie ją wybrałem.

Gość moja nereczko
Tylko jest problem jeden. Żyjemy w całkiem innych światach ona młoda wiadomo musi się wyszumieć itp. więc dyskoteki imprezy a mnie to nie kręci ale strasznie kręci mnie Ona

Gość rozumiem ze juz rozmawałes z
nią i jestescie na Ty to jaki masz problem chłopcze umów sie z nia gdzies w kawiarni czy tam gdzie Ona bywa byle nie impreza hulanki bo tam raczej nie pogadasz i piewszych lodów nie połamiesz juz na pierwszym spotakniu bedzie widac czy jest Tobą chodz trochce zainteresowana co do innych światów na to recepty nie w jwdnym przypadku dwa rózne przenikają sie i staja sie całoscia w innym zupełnie odepchna jak dwa rózne bieguny

Gość moja nereczko
Nie rozmawiałem z Nią chociaż raz mi się to zdarzyło ale to z czystego odruchu dobroci, miała wypadek z koleżanką więc się zatrzymałem i pytałem czy wszystko ok czy pomóc w czymś ale nie była to rozmowa jako taka. Kurde mam straszne obawy no normalnie jak bym miał 16 lat i nie jestem nauczony wyrywania bo zawsze było na odwrót.

Gość jak jej pomogłes to tym
bardziej masz punkt zaczepienia

Gość moja nereczko
Ha i się umówiłem! Pogadałem przez neta chwile i mówi żebym sę zatrzymał jak będę ją widział to porozmawiamy czyli wiem że wiek nie przeszkadza.