Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj nieco nostalgiczna.

Tyle pieknych miejsc...

Polecane posty

Na swiecie tyle pieknych miejsc, wspanilych miast, a ja musialam urodzic sie w szarej Polszy :O Kalifornia, Floryda, Kanary... a ja trafiłam na Polske :O

Gość Polska też jest piękna!
Tylko Stany trochę sławniejsze, ale w Polsce też możesz znaleźć piękne krajobrazy ;)

ale miasta takie brzydkie, szare, odrapane, bloki w dziwacznych kolorach, zaniedbane :O

i klimat tragiczny, tylko kilka meisiecy fajnei a potem szaro, zimno, ciemno :O

Gość biednybiedak
tyle pieknych miejsc tylu ludzi niemoze ich zobaczyc a niektorzy nigdy nic niewidzieli wiec nie jest tak zle nawet jak sie patrzy na zdjecia

Gość Polska też jest piękna!
Z tym klimatem to faktycznie nie najlepiej, ale w ostatnie lato słonko tak pięknie przygrzewało więc to zależy od pogody... A co do miast, taki już ich urok, niektóre dzielnice są zadbane inne nie. Ja akurat mieszkam w bloku i nie uważam żeby był jakoś szczególnie brzydki :D Nawet w Nowym Jorku nie wszędzie jest pięknie autorko ;)

Gość karolinka768698yh
mnie tez naszly ostatnio takie refleksje. Ogladam czesto programy typu reality show, ktorych akcja toczy sie w USA - ale ci ludzie sa szczesliwi!! Tzn. z ich twarzy nie schodzi usmiech, maja slonca pod dostatkiem, zdrowo wygladaja, nie to, co my, Polacy - szare Zombie, przytłoczone wieczna zima :(

koorwa to jest 9 - Zgadzam sie . Chociaz mi osobiscie NOwy Jork jakos szczegolnie sie nie podoba, ale Los Angeles albo MIami to me marzenie :(