Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inkaaa25

mania dziecka

Polecane posty

witam, moje dziecko ma 3,5 roku i od jakiegos czasu chowa rozne rzeczy przede wszystkim te ktore sie dziecku spodobaja. najbardziej te w kolorze fioletowym i rozowym. jest to bardzo denerwujace bo te rzeczy leza pod biurkiem, za meblami, pod stolami no gdzietylko sie da. ostatnio zaczela chowac jedzenie - dlatego to juz byla dla mnie przesada. niczego corci nie brakuje, ma wszystko czego chce. czy zna ktos powody takiego zachowania? prosze o pomoc.

Gość autyzm?
?:(

Gość Ja błonka
myślę , że to normalny tok rozwoju dziecka/baby- chowa to co jej się podoba bo chce to mieć na własność , później zapomina gdzie schowała:D wyrośnie:D

autyzm nie wchodzi w gre bo mala jest bardzo komunikatywna, wygadana i zawsze musi byc najlepsza. rzeczywiscie niekiedy zapomina gdzie pochowala niektore rzeczy. mam nadzieje ze wyrosnie. dzieki:)

Gość zacząć życie na półmetku
Idź z tym do psychologa może, kiedyś czytałem że jak dzieci takie małe kradną i chowają to tak na prawdę brakuje im jakieś więzi, albo są o nią zazdrosne że ktoś ma a one nie. Ale to tylko taki wątek :)