Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondas_Kraków

Kobiety tylko szczerze.Czy niebieskoocy blondyni są seksowni?

Polecane posty

Gość Blondas_Kraków

Ja jestem podobny do Kuby Wesołowskiego.

Gość Safiraa
nie

Gość aniabrzeg2
jak dla mnie nie, bruneci to tak, mają fajne gęste włosy najlepiej z ciemnymi oczyma ;)

Gość ze co ???????????????
ja widzialem jak sie na takich niebieskookich blondynow slinia, wiec maja duze powodzenie zwlaszcza jak te oczy sa mocno niebieskie 🖐️

Gość misters zz20
jesteś beznadziejny a nie seksowny .

Gość fDSG?S
Mi siębardzo podobają niebieskoocy blondyni (ale akurat nie Kuba Wesołowski, ten laluś :o )

Gość Blondas_Kraków
fiku miku to wiem że woli arabowatych brunetów,turków i italiano ale chodzi mi o opinie innych kobiet :)

Gość Blondas_Kraków
Twarz mam bardzo podobną jak Wesołowski tylko włosy krótsze.

Gość ola123456654321
dla mnie nie. Ciemny blond tak, ale taki typowy aryjczyk lub typ skandynawski odpada :P

Gość fDSG?S
A ja właśnie lubię typ skandynawski, hehe :) jak widać, każda potwora ma swojego amatora :D

Gość Marta,23
SA ROZNE GUSTA I GUSCIKI....ale modelowy wzor maczosa,ktorego kobiety na calym swiecie uwazają za przystojniaka to typ GREKA-WLocha... brunet,geste wlosy,zarost ,ciemnie oczy i oliwkowa opalona skora:) mmmmm....... Cos jak Tomasz Kamel,Oliwier Janiak...Antonio Banderas itp. ja mam 3 braci niebieskookich blondynow i w zyciu bym nie zwrocila uwagi na faceta w takim typie urody....ZA to inne dziewczyny uganiają sie za moimi bracmi:) Dziwie sie co kobiety widzą w takim pedalskim blond lalusiu jak np,Kuba Wesolowski........bleeee

Gość coverageman
Marta,23 "SA ROZNE GUSTA I GUSCIKI....ale modelowy wzor maczosa,ktorego kobiety na calym swiecie uwazają za przystojniaka to typ GREKA-WLocha... brunet,geste wlosy,zarost ,ciemnie oczy i oliwkowa opalona skora mmmmm....... Cos jak Tomasz Kamel,Oliwier Janiak...Antonio Banderas itp. ja mam 3 braci niebieskookich blondynow i w zyciu bym nie zwrocila uwagi na faceta w takim typie urody....ZA to inne dziewczyny uganiają sie za moimi bracmi Dziwie sie co kobiety widzą w takim pedalskim blond lalusiu jak np,Kuba Wesolowski........bleeee" a skąd niby mozesz znac gust wszystkich kobiet na swiecie poleczko? tylko duzo polek i pare innych narodowosci ze wschodu leci na ciemnych zreszta nie kazdy Włoch czy Grek ma oliwkowa cerę

Gość Blondas_Kraków
Typowy Aryjczyk to raczej facet typu Piotr Adamczyk.

Gość szczerze mowiac to nie
nie wzbudzaja u mnie pozadania blondyni, choc zdarzaja sie bardzo przystojni, ktorzy sa umiesnieni i bardzo mescy i tez sa seksowni, lecz to co widac z reguly na polskich ulicach nie wzbudza we mnie pozadania ;(

Gość Marta,23
moze ktos to kiedys zbadał i zrobił ranking POLACZKU?P to nie jest tylko moje zdanie...ale opinia 70% kobiet na swiecie. wg rankingow....najłądiejsze na swiecie są Wloszki (polki sa w colowce)....najbrzydsze sa Niemki...u panow najbrzydsi są Anglicy i POLACY! :p

Gość coverageman
ja mam jasne włosy - bardzo ciemny blond ale bardzo ciemne geste brwi z duzymi oczami i dlugimi ciemnymi rzesami do tego bardzo gesty ciemny zarost ale gole zeby nie wygladac jak talib i smieszy mnie ze jestem bardziej wyrazny niz niejeden wasz wymarzony brunet "prawdziwy mezczyzna":D

Gość coverageman
a co do Kamela Janiaka i Banderasa to sa lalusie jakich malo Kamel do tego jest 100% gejem wiec musisz znalezc inne przyklady

Gość coverageman
5 krajow na krzyz to nie jest caly swiat kretynko-blondynko

jeżeli blondyn jest ciemnym blondynem, i jest przystojny, to oczywiście że yes yes yes zresztą taki średni blondyn też się czase trafi super vide Robert Redford

Gość uppppppppppppppppppppppp
tunukm