Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony 1111111

Baby za kierownicą

Polecane posty

Gość zniesmaczony 1111111

Dziś miałem przykre zdarzenie, wracając z galerii byłem świadkiem jak pewna młoda tleniona paniusia podczas parkowania uszkodziła mój samochód, uszkodziła mi cały bok i urwała lusterko!!!Tak na nią nakrzyczałem że bidulka się popłakała! Ciężka praca,oszczędzanie i nadgodziny poszły się je..ć przez jakąś tępą gówniarę!!! Apeluje do Kobiet: darujcie sobie prowadzenie samochodów ponieważ brakuje wam umiejętności i wyobraźni, to nie jest wasza działka w ogóle ...Wy nawet potraficie doprowadzić do wypadku na prawie pustym przysklepowym parkingu a co dopiero na ruchliwej miejskiej drodze!!!! Pewnie zaraz odezwą się urażone " królowe polskich dróg" i będą wciskały wszystkim kity że nie wszystkie Kobiety są takie beznadziejne za kierownicą, a ja wam odpowiem krótko nigdy nie dorównacie nam mężczyznom w prowadzeniu samochodu choćbyście nie wiadomo co zrobiły! Gdyby to ode mnie zależało to bym zakazał wam robienia prawa jazdy!!!!

Gość tytryyy
TRUE

we wszystkim jesteś taki dobry ?? a co wy macie jakiś gen motoryzacyjny dodatkowo ?

Gość samiec 200%
laura, tak i tak :classic_cool:

I tak miałeś dużo szczęścia będąc tylko świadkiem tego zdarzenia... Po co dodajesz że to było twoje auto tego nie wiem. Wiocha, tak zaparkować by kobiecie życie utrudniać.