Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietki pomóżcie :(

czy on ze mną zerwał? Co o tym myślicie, Cała się trzęsę to nie może być koniec

Polecane posty

Gość to ja ten niedobry
No to teraz masz przerypane. Facet dostał bańkę prosto w nos. Dziewczyna go rozbiera do rosołu, aż tu nagle mówi mu spadaj głąbie. Jak myślisz gdyby on obiecywał ci lub w pałacu, karetę do ślubu. I nagle przed ołtarzem mówi ci spadaj na glebę tak sobie tylko żartowałem, bo jeszcze nie jestem gotów. Masz teraz pod górkę, nie wiem czy gościu ci odpuści. Wszystko zależy od stopnia jego zaangażowania w ten "związek".

Gość ehhhhL/
Moim zdaniem przynać się, że zachowałaś się nie w porządku, i że przepraszasz.. tyle. Jeżeli jemu zależy to przełknie, jeżeli nie, to trudno.. Zaczniesz kiedyś coś nowego z kimś innym.

Gość ehhhhL/
ale co lepsze ?? Przecież dotykaliście się intymnie, były pieszczoty.. to już jest poczatek seksu, gra wstępna.. Obudź się.

jak przeczytałam 'to nie był pierwszy raz' to cofam swoje słowa obronne. idiotyzm. ludzie są podli, cholera jasna!

Gość Brak mi słów...
Autorko, do przedszkola, na łóżko jeszcze przyjdzie pora.

autorko, próbowałam Cię początkowo zrozumieć i bronić, ale teraz dochodzę do wniosku, że na to nie zasłużyłaś. a chłopakowi nie ma co się dziwić. ile masz lat, jeśli można spytać? bo trochę że tak powiem gówniarsko się zachowujesz i mówisz. ps: i ja jestem zdania, że jednak obmacywanie się a seks to jest różnica trochę.

Gość polosvena
facet to nie zabawka!!! najpierw go szczujesz a potem zostawiasz????a wiesz jak on sie z tym czul? oczywiscie ze mial prawo sie obrazic,mial prawo poczuc sie upokorzony i mial prawo wyjsc...prawde mowiac nie zdziwie sie jesli juz nigdy od ciebie nie odbierze! Co innego gdybys stopowala sie wczesniej,kilka pocalunkow i koniec bo masz takie i owakie zasady ale stopowanie stosunku(bo te wasze pieszczoty to juz byl poniekad stosunek)to przesada:( Zastanawaim sie ile masz lat i czy jestes dziewica? bo tylko pod warunkiem ze masz nascie lat i jestes dziewica by cos tlumaczylo. Dajac sie obmacywac wcale nie pokazalas mu ze nie jestes latwa tylko dlatego ze nie wszedl w ciebie...raczej wyszlas na latwa niezdecydowana wariatke. Kiedy moj maz uslyszal twoja opowiesc zlapal sie za glowe i powiedzial ze raczej zaden normalny facet by tego nie zaakceptowal Twojemu facetowi(raczej juz bylemu) nie mozna zarzucic ze zalezy mu tylko na seksie.Pokazal tobie ze cie szanuje wielokrotnie.Kiedy nie obrazal sie ze zaczynacie ale nie konczycie ale sorry nawet najtwardszy i najporzadniejszy facet by wymiekl....

Gość tylko milosc prawdziwa..
pieszczoty są fajne bo ludzie poznają swoje ciala, bez prymitywnego ruchania, na ktore zawsze przyjdzie pora...

Gość SW 1313
To tak jak wygłodniałemu psu pokazać kawałek kiełbasy i zaraz go schować. A potem próbować jeszcze go głaskać :D Nieźle jebnięta jesteś. A czy nie mogłaś go przetrzymać bez takich cyrków ? żeby to w miarę normalnie i po ludzku wyglądało ?

Gość jestem kobietą i gdyby facet
tertyuyu ciekawe jest to co piszesz, pieścicie się ze swoim facetem do orgazmu czy jak? czy po wszystkim biedak kończy sobie w samotności ręką?

Gość po co te gierki
jak facet miał się poczuć? Nie rozumiem takich kobiet. od początku trzeba było powiedzieć "nie", a teraz nie zachodzić w głowę, dlaczego wyszedł i się nie odzywa. Na miejscu mężczyzny też bym się tak zachowała, jakąś zabawką nie jestem. Zachowałaś się glupio i tyle, twoja wina.

Gość tertyuyu
to wy jestescie yebnieci, ludzie muszą najpierw poznac swoje ciala. ja bym tak nie mogla z prawie obcym chlopakiem od razu sie pieprzyc. widze pierwszy raz nago i zaraz seks? nie moglabym tak. a ze wy jestescie jak zwierzeta to nie oceniajcie innych pod tym kątem. po prostu nie pasujesz do tego chlopaka, olej go.

Gość tertyuyu
nie martw sie biedakiem to on nie jest he he :D nie twoja sprawa tak w ogole ;)

Gość fDSG?S
tertyuyu- to ty jesteś "yebnięta", jak to określiłaś, bo nie ogarniasz w ogóle tematu

Gość fifififififi
to samo zrobilam autorko,wyszlam na idiotke,chcila udawac taka niedostepna,glupie z nas baby i tyle, zaluje ale po czasie.Mam nauczke na przyszlosc

Gość jestem kobietą i gdyby facet
tertyuyu - czyli robisz mu dobrze ręką i zgrywasz wielką cnotkę że nie dajesz się bzykać? to się nazywa podwójna moralność, żałosne :D doprowadzenie się nawzajem do orgazmu to seks, a nie niewinne zabawy, taka prawda 🖐️

Powiedzmy sobie szczerze. Seks jest bardzo ważny zarówno dla facetów i dla kobiet. No chyba, że wasze libido jest takie samo jak fotela w salonie. Zwodzenie może działać przez chwilę. Jednak szybko faceci się zniechęcają.

Gość pastelowe pola
tez uwazam ze go ponizylas. x i po co te chore gierki, manipulacje, demonstrowanie jakis zdewocialych zachowan? zdejme jego bokserki, ale co to to to nie...:D x jak jest fajny chlopak to lepiej, zeby znalazl sobie jakas normalna,naturalna, zrwonowazona dziewczyne zamiast uzerac sie z zakompleksiona maipulantka

Gość to jest prowo, był kiedyś
cały temat z opisem relacji laski z chłopakiem a to była dokładnie jedna sytuacja która u nich miała miejsce. słowo w słowo chyba przepisane nawet

Gość kobietki pomóżcie :(
22 lata ale mówiłam że wiem że popełniłam błąd i pytam jak go naprawić. Nie, nie jestem dziewicą

Gość afaffa
Baby są walnięte.

Gość ehhhhL/
Przecież napisałyśmy, przeprosić i czekać na reakcję tyle. Nic innego nie wymyślimy, nawarzyłaś piwa, musisz się z tym zmierzyć. A ja mam wrażenie, że Ty boisz się ponosić konsekwencje za swoje zachowanie. Najpierw z tą niby niedostępnością, teraz z przyznaniem się jemu do błędu i przeproszenie.

poczekaj az sie sam odezwie (tak wiem ze nie wytrzymasz i bd chodzic po scianach i hamowac ataki epilepsji...) napisz mu esa ze wiesz ze sie idiotycznie zachowalas i czekaj na reakcje (niekoniecznie miłą)

Gość Zenująca prowokacja
...jak instrukcja obsługi sieczkarni z XIX wieku...

Gość Nie naprawiaj
Napraw siebie kurwa ;) jestes jebnieta. 22 lata i takie zachowanie? Myslalam, ze masz 15.