Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamayagusia

Czy mogę zaufać wynikowi beta hcg z krwi?

Polecane posty

Gość mamayagusia

Witam. Czy beta z wynikiem 1.20 świadczy o braku ciąży? Dodam, że beta była zrobiona 6 tygodni po stosunku..

Gość buahahahahaahahhahahahahaha
pamietaj, nikomu nie ufaj, beta hcg tez nie:D

Gość princessaofpersia
beta hcg w 6 dni po stosunku? a po co ty robilas bete tak wczesnie? rob raz jeszcze w terminie@ bo teraz nic z tego wyniku wywrozyc nie mozna

Gość mamayagusia
Przecież pisze wyraźnie, że 6 tygodni.. Dlatego pytam :(

Gość mamayagusia
?up?

Gość Na 100% możesz
wykluczyć ciąże.

Gość princessaofpersia
oooo sorry, chyba mi sie na oczy rzucilo:D:D przepraszam bo nie dowidzialam tych tygodni:)

Gość mamayagusia
Luzik :) Pytam bo ostatni stosunek był 10 dni przed całkowitym odstawieniem tabletek anty. Potem dostałam krwawienie z odstawienia. I mija ponad miesiąc i okresu ani widu ani słychu. No i po 6 tygodniach od tego stosunku zrobiłam betę i wynik 1,20. Czyli na bank nie jest to ciąża? I brak okresu to skutek odstawienia tabletek?

Rece opadaja :-P Kobieto bety nie robi sie 6 dni po stosunku ale najlepiej jest na dzien lub w dzien @@. Mozna zp juz w 24 dc ale po co?

Gość mamayagusia
Biest kurde! Przeczytaj dokładnie MOJE wypowiedzi! Ja robiłam bete 6 TYGODNI PO STOSUNKU. Odpowie mi ktoś na moje powyższe pytanie? :)

Gość To się nazywa czytanie
ze zrozumieniem :o Gdzie autorka napisała 6 DNI po stosunku?

Gość Ciąża jest powyżej
5!!! Ty masz 1,2 - CIĄŻY BRAK.

No i walnelam durnote. Bije sie w piers , wybacz. Tak...6 zyg po stosunku jest jak najbardziej godna zaufania. W sumie juz w dniu spodziewanej miesiaczki jest bo bledy w laboratoriach zdarzaja sie raczej nieczesto.

Gość princessaofpersia
Biest:D widze ze masz pomroczmosc podobnie jak ja:D

Gość bertta
sluchaj, ja na okres po odstawieniu tabletek czekalam prawie pol roku i choc to wyjatkowo dlugo to nieregularne cykle zdarzaja sie wtedy baaardzo czesto. Twoj organizm musi sie przestawic wiec spokojnie

Gość mamayagusia
Haha :) Wybaczam drogie Panie :) Tylko tak strasznie wyczekuję odpowiedzi, że się zniecierpliwiłam. Czyli 6 tygodni wynik 1,20 oznacza brak ciąży i mogę być pewna, że to na pewno nie to. Pewnie tak przesadzam, bo dzisiaj 35 dc, a ja okresu nie mam, ale to pewnie po odstawieniu jak pisała koleżanka powyżej.

Ciaza jest wtedy gdy masz od 5 w gore a w 35 dc przy ciazy beta musialabyc zdecydowanie wyzsza nawet przy pozniejszej owulce.

Gość mamayagusia
No tak, tak :) Tyle, że ja w tym miesiącu się nie kochałam więc nie patrzę na dni cyklu, mówiąc o cyklu miałam na myśli cykl od pierwszego krwawienia z odstawienia. A do stosunku doszło jeszcze 2 tygodnie przed tym krwawieniem. Czyli betę zrobiłam dokładnie 6 tygodni i 4 dni od tego stosunku :) I myślę, że wtedy nie ma bata i beta nie może kłamać po takim czasie.

Gość mamayagusia
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Muszę wybrać się do ginka i ewentualnie wywołać okreś luteiną :)

Gość opdfsijn
dlaczego tak wcześnie robiłaś bete? 6 dni po stosunku to dużo za wcześnie!!!!!!!!

Gość ile razy załozysz jeszcze
topik o tym czy 45 dni po stosunku beta daje 100% gwarancji?:O

Gość gość
ja naczytałam się ze bthcg kłamie ble ble zawczesnie wykonana to się zgodzę ale na pewno nie kłamie wynik 1,20 negatywny też taki miałam i w ciąży nie jestem