Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaroniarz wloch

dlaczego tu tyle wyzwisk w strone niejakiej azjatyckiej

Polecane posty

Gość makaroniarz wloch

Nie widze w jej postach nic zlego ani obrazania innych ale za to sporo ja osob obraza bez powodu. w jakim celu? Nie mozna kulturalniej dyskutowac? Az strach wlazic na to forum

Gość makaroniarz wloch
Swego czasu byla tez tu taka jedna co ja wszyscy tu obrazali.to chyba byla zdesperowana zona.nie widac jej juz tutaj i sie nie dziwie. Na tym forum jak komus sie troche lepiej wiedzie albo jest madrzejszy od reszty to ma przechlapane

Gość ynkdm,
Na tym forum jak komus sie troche lepiej wiedzie albo jest madrzejszy od reszty to ma przechlapane xxx hahahaha, kumo, chwala was, KTO ? My was a wy nas :D

Gość blockhead
na tym forum jak ktos ma cos wiecej do powiedzenia niz tylko rzucanie miesem i obrazanie innych, to co niektorzy, przewaznie ci mniej inteligentni, biora sobie za cel w nudnym zyciu zeby tej osobie podokuczac.

Gość kafeteria ocenia
Dokladnie zgadzam sie z blockhead

Gość nie podam niku
znaczy sie za malo jeszcze serialy w polskeij tv leci zeby wszytkim przyglupom dogodzic.

Gość lkjhgfdsdfghjklkjhg
kto rozmiwalam z Azjatycka chociaz raz normalnie?? jest ktos taki ?? Udziela sie na wielu tematach i zawsze sie tam jaja dzieja dzieki jej komentarzom.

Gość nie podam niku.
Bo : 1. nie potraficie czytac ze zrozumieniem 2. zazdrosc blokuje wam 3 ostatni szar komorki i wlacza sie wam agresor 3. azjatycka obija paleczke bo zaczynacie sie czepic wszytkiego, od literowek do bledow ortograficznych, robiac zaslone dymna wasze zazdrosci 4. zazdrosc 5. zazdrosc 6. 100000 - Z A Z D R O S C, brak obeznania ze swiatem, brak amicji, kompleksy.

Gość Mntreshk
Ale Azjatycka to jest przecież ROR , detektywem nie trzeba być żeby sie tego domyślić , to jakaś szajbnieta łaska jest .

Gość dociekliwy00
Ona jest tutaj tym samym czym choćby kraku1, antek emigrant albo czuły wojtek na Onecie. Zwykłe trolle, których zadaniem jest przyjść, namącić, wygenerować ruch i nabijać się z tych, którzy dają się złapać i odpisują. Tak się też w dzisiejszych czasach ''rodzą'' celebryci w mass mediach. Wystarczy popajacować i już jesteś sławny na cały internet. Najlepszym sposobem na takich ludzi jest po prostu ignorowanie ich, bo troll zignorowany to troll przegrany.

Gość Mntreshk
* laska

Gość prezydent nowej Polski
Da sie z nia rozmawiac normalnie. To wiekszosc na tym forum jest nienormalna. Ile razy napisala cos na temat, to i tak zostala wyzwana przez pindzie kafeteryjne ktore siedza tu 24/7 niedaleko szukac przyklad na topiku z restauracja.polecila restauracje a harpie sie zlecialy i zaczely offtopowac.takie trolle. mialem tam wejsc na ten topik i uspokoic te harpie ale mam to gdzies nie chce mi sie paprac w klotnie z ta holota

Gość prezydent nowej Polski
Zazdrosc tez to logiczne.zgadzam sie z osoba bez niku. Sam podrozowalem troche po azji i australii i jak napisalem o tym na kafeterii w dziale ogolnym to zostalem zgnojony przez harpie ze klamie zmyslam i jestem nienormalny.takie to forum juz jest i tyle.tu duzo miernoty z uk siedzi i mysla ze jak one maja marne zycie to kazdy Polak tez tak musi.he he

Gość dociekliwy00
Tylko że u niej jest tak: 1-2 komentarzy na 10 są na temat a reszta to pyskówki i prowokacje.

Gość ynkdm,
ona zaklada ze kazdy mieszka w UK i to juz jest smieszne, wyzywa kazdego jakby to bylo grzechem Ja mieszkam w innym kraju np ale dla niej to niemozliwoscia. Ma cos ograniczonego w mozdzku, kompleksy ?

Gość upupupupup pupupu
Hehe hehe prawda jest taka ze to forum jest zdominowane przez polonie z uk wiec klotnie o to ze ktos nie mieszka w uk sa bez sensu bo to moze jakis 1% uzytkownikow tego dzialu.wystarczy poczytac tematy i odpowiedzi. Wiekszosc jest o uk.

Gość ynkdm,
Zgadza sie, ale jak sie mowi ze nie mieszka sie tam to ona weprze ci to na sile :D Zreszta ma tyle czasu zeby przeszukiwac odpowiedzi, cytowac, odpowiadac na kazde zdanie o sobie, brac wszystko do siebie, to chorobliwe, jakas nerwica natrectw. I skad taka "pani" na takim prostackim forum (sorry) przeciez tu nie pisza profecorowie z sorbony. Sa lepsze fora dla kobiet na poziomie - za jaka sie uwaza. To zwykla pozerka, ale co tam, niech pisze, kazdy moze.

Gość ale jak mozna traktowac kogos
powaznie kto dyskutuje sam ze soba? I w dodatku jest tak "inteligentny", ze powiela schemat swoich wypowiedzi i pod jednym i drugim nickiem pisze to samo jednoczesnie odpowiadajac swojemu nickowi:D No ludzie przeciez to choroba, jak mam brac osobe na powaznie i z nia dyskutowac skoro ta osoba pisze sama ze soba i zaprzecza, ze miala drugi nick? P.S. nie mieszkam w UK

"Nie widze w jej postach nic zlego ani obrazania innych ale za to sporo ja osob obraza bez powodu. w jakim celu? Nie mozna kulturalniej dyskutowac? Az strach wlazic na to forum" x Bo one nic o mnie nie wiedza, a przy tym zielenieja z zazdrosci, bo same maja niskie mniemanie o sobie, kompleksy no i na kims musza wyladowac swoje negatywne emocje ;)

"Zgadza sie, ale jak sie mowi ze nie mieszka sie tam to ona weprze ci to na sile" x Weprze na sile :D Slodziutki kolowializm w wykonaniu slodziutkiej niuni z urojeniami. Pozdrawiam :) U mnie aktualnie po poludniu juz jest. Dajesz wiare? ;) xx xx "Zreszta ma tyle czasu zeby przeszukiwac odpowiedzi, cytowac, odpowiadac na kazde zdanie o sobie, brac wszystko do siebie, to chorobliwe, jakas nerwica natrectw." x No widzisz, ja mam nerwice, ty masz urojenia... Life is brutal, malenka ;) xx xx "I skad taka "pani" na takim prostackim forum (sorry) przeciez tu nie pisza profecorowie z sorbony. Sa lepsze fora dla kobiet na poziomie - za jaka sie uwaza. To zwykla pozerka, ale co tam, niech pisze, kazdy moze." x Sugerujesz, zebym zostawila to forum dla prostackich kobiet, czytaj : Takich jak ty? Malenka, ty udaj sie do doktora i powiedz mu, ze sama siebie nazywasz prostaczka ;) p.s: Udzielam sie rowniez na "normalnym" forum. To jest jedynie odskocznia od normalnej rzeczywistosci oraz, przyznam szczerze, mozna sie tu niezle posmiac. ;)

"ale jak mozna traktowac kogos powaznie kto dyskutuje sam ze soba?" x Kolejna aferzystka ze swoimi teoriami spiskowymi ;) Dawaj dalej. Posmieje sie ;) xx xx "I w dodatku jest tak "inteligentny", ze powiela schemat swoich wypowiedzi i pod jednym i drugim nickiem pisze to samo jednoczesnie odpowiadajac swojemu nickowi" x Chcesz kogos oczerniac wyssanymi z palucha teoriami? Masz do tego prawo, ale wypadaloby udowodnic to jakos ;) Jako, ze udowodnic nie potrafisz, po prostu zwyczajnie bredzisz, niunia ;) xx xx " No ludzie przeciez to choroba, jak mam brac osobe na powaznie i z nia dyskutowac skoro ta osoba pisze sama ze soba i zaprzecza, ze miala drugi nick?" x Ja z reguly nie biore powaznie osob, ktore oczerniaja bez dowodow. I biora sie za tanie sensacje. Wytlumacz mi, po co mialabym miec dwa nicki i podobno, pisac ze soba? Ja jestem samowystarczalan. Nie szukam "wsparcia" na forum, a ze pisze podobnie do ROR, coz... Twoj problem, a nie moj niunia ;) xx xx P.S. nie mieszkam w UK x Oosbicie mnie nie interesuje gdzie mieszkasz sloneczko ;)

Gość i azjatycka ror sama
odpowiedziala na postawione w tytule pytanie :D To zwykly troll czyli smiec :D

Gość dociekliwy00
No i to właśnie cały czas mówię. Ignorować tego osobnika, to sobie da spokój. Ona żyje dzięki wasze uwadze. Niech sobie wypisuje, co chce. Nawet to, że jest na audiencji u Dalajlamy. W Tworkach też są same Napoleony ;)

Gość hkikkuyu
odp na pytanie- patrz wpisy azajtyckiej powyżej:) ona naprawdę rzadko wypowie sie na temat w jakieś dobrych zamiarach.zazwyczaj ma na celu komuś dowalić, poniżyć (te jej nuńki, żabcie i inne infantylne zwroty..) Po prostu jest denerwująca, taki mały kundelek plączący się pod nogami i gryzący w kostki.

Gość blockhead
ale przeciez wiekszosc tu wypowiadajacych sie ma na celu tylko dowalenie komus, wyszydzenie. Tylko, ze Azjatycka nie uzywa wulgaryzmow. Sarkazm, ironia owszem. A te pseudo inteligentne krzykaczki szlag trafia i sie nakrecaja jeszcze bardziej.