Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-szuka-wciaz

Dylemat :( Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość mama-szuka-wciaz

Od 3 miesiecy nie mam pracy. Szukam intensywnia, ogloszenia moze i sa, ale bardzo duzo chetnych na jedno miejsce, wiec szanse nikle. W innych ogloszeniach to chca studentow albo ossoby niepelnosprawne. Dzis znalazlam ogloszenie i mam szanse... Jest to sprzatanie hali w zakladzie przetworstwa spozywczego. Praca jest tylko na nocki. Nie wiem tylko, czy podolam, w zasadzie nigdy nie pracowalam jakos ciezko fizycznie. Mam tez dziecko i ciezko bedzie nocki robic. Dziecko co prawda chodzi do przedszkola, ale bede musiala zatrudnic opiekunke na 2 godziny dziennie (maz jeden tydzien wychodzi do pracy przed 5 a w drugi wraca o 23, a ja bym pracowala od 22-6). No i bym musiala przetrzymac po nocce do 8,by dziecko do przedszkola zaprowadzic. Tyle, ze gdyby bylo chore, to sobie nie wyobrazam po nocce. Nie wiem, co zdecydowac, musze miec prace, wynajmujemy mieszkanie, na razie mamy oszczednosci (z meza wyplaty nie wyrobimy), ale one sie rozejda i pozostanie nam tylko jechac do tesciow na 1 pokoj, a tego chcielibysmy uniknac.

Gość ale jaja jak berety
juz z gory zalozylas,ze nie dasz razdy to po co ten temat:D

Gość mama-szuka-wciaz
Do tej pory pracowalam na dwie zmiany w dzien i dzien mialam wypelniony na fuul. a po nockach, niestety, ale trzeba wypoczac.

Gość mama-szuka-wciaz
*full.

Gość djfb jjjj
gdzie ta praca,ja ją wezme z pocałowaniem ręki

Gość maaaamammmmmmmm
O, widze, ze wszystkie takie cwane. Chyba nie wiecie, co piszecie. Pracowalam na nocki zagranica, ale dziecka nie mialam jeszcze, bylam tylko z narzeczonym i bylo ciezko, z dnia prawie nic sie nie ma. Ale ja nie mialam obowiazkow, po pracy kladlam sie spac, nie gotowalam prawie wcale. Agdy jest dziecko, to ciezko to widze. Przeciez trzeba po ciezkiej pracy sie zregenerowac ! Autorko, nie wiem, co poradzic, moze idz i sprobuj, zobaczysz czy sie wdrozysz w te obowiazki. Najwyzej zrezygnujesz, jesli nie dasz rady. Prace zawsze mozna zmienic, mozesz nadal szukac czegos innego.

Gość mama-szuka-wciaz
Wyslalam cv, zobacze, poczekam co z tego wyjdzie. I tak na razie nie mam innego wyjscia.

Gość yetka
Moja kolezanka pracuje na takim sprzataniu, ale ona chodzi na 16 do 22 i mowila, ze jest ciezko. Przez pierwszy miesiac chodzila polamana, potem niby sie przyzwyczaila, ale czesto ma nadwyrezone rece i boli ja kregoslup. Wspolczuje wszystkim, ktorzy musza fizycznie pracowac.