Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakassdziwnaa

dlaczego inne też...

Polecane posty

Gość jakassdziwnaa

mój facet powiedział mi że staje mu przy innych dziewczynach w mojej obecności...np.na wykładach. Dlaczego nie tylko ja go podniecam kiedy jestem obok? rozumiem kiedyś tam gdzieś tam....ale przy mnie??:(

Gość bigdream
jak mogl ci tak powiedziec?! chyba na ciebie nie zasluguje!!

Gość jakassdziwnaa
a powiedział bo byłam ciekawska niektórych rzeczy...tylko mógł mi oszczędzić szczegółów bo to one mnie niepokoją. teraz nie wiem, jak sobie z tym poradzic? zawsze jak bedziemy gdzies razem, bede sie zastanawiala czy w danej chwili nie podnieca go ktos obok... czy on mnie w ogole kocha jesli tak ma?

Gość paula345
Ja pieprze i wszyscy faceci tak maja? To jest chamskie!

Gość jakassdziwnaa
no tylko że jakiś czas temu była podobna rozmowa z której zrozumiałam że ma takie różne ale mówił że "przenigdy w moim towarzystwie" a teraz mówi że chodziło mu o fantazje a nie takie coś... co mam robić?:(

że ma takie różne ale mówił że "przenigdy w moim towarzystwie" x moze zmienilas zapach i kutas sie nie pokapowal czy juz moze wstac czy jeszcze nie?

moze zmienilas zapach i kutas sie nie pokapowal czy juz moze wstac czy jeszcze nie? ---do apelu!

Gość jakassdziwnaa
no chodzi o to że to nie moja obecność to powodowała wtedy, ale widok innej dziewczyny

Gość jakassdziwnaa
zawsze szczery- to nie jest śmieszne

Wstań, powiedz nie jestem sam I nigdy więcej już nikt nie powie Sępie miłości, nie kochasz

Gość jakassdziwnaa
spadać trolle...

Gość sdsdddffffg
boże z jakimi prostakami wy sie zadajecie to az wlos sie na glowie jezy... moj by mi tak nigdy nie powiedzial. swoja droga powiedz mu, ze ty masz mokro na widok niektorych koles, co za problem? a tak na serio, zostaw go, bo widac ze to jakies gowno jest

Gość jakassdziwnaa
powiedział że gdybym tak miała, nie przeszkadzałoby mu, gdybym sie podniecała na widok innego bo wie że to tylko natura, biologia... nie moge go zostawić bo go bardzo kocham i dlatego to mnie tak boli, chciałabym żeby to między nami było wyjatkowe, a tu takie coś...

Gość jakassdziwnaa
zawsze szczery- ale twarz ma oczy i na nie patrzył

ta czesc naszego ciala nie ma oczu ----nawet u misia rysia? :)

Gość jakassdziwnaa
a to nie jest normalne?

Gość werwerfa
"powiedział że gdybym tak miała, nie przeszkadzałoby mu, gdybym sie podniecała na widok innego bo wie że to tylko natura, biologia..." Chłopak nie głupi, tylko za bardzo szczery. Większość facetów się podnieci na widok super atrakcyjnej laski w bikini na plaży, nie mówiąc już o tym, gdyby opalała się topless.

w jakims filmie bylo, ze ta czesc ciala to 'jednooki waz', wiec kto wie;)

Chłopak nie głupi, tylko za bardzo szczery. Większość facetów się podnieci na widok super atrakcyjnej laski w bikini na plaży, nie mówiąc już o tym, gdyby opalała się topless. xxxxxx hahahahaha

Kobiety są nienormalne, masochistki. Po cholere pytasz, po co? Faceci sa prości więc odpowiedzą Ci zawsze, nie zastanawiając się nad tym czy Cię to zrani. Pytania o takie rzeczy oduczyłam się już dawno.:D

Twój mężczyzna jest mało inteligentny, że mówi Ci o takich rzeczach.