Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petuss

flirtowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość petuss

Może uznacie to za perwersyjne, dziwne i nienormalne, ale... lubię jak moja dziewczyna flirtuje z innymi facetami. Ona też wie, że mnie to kręci. Nie przekracza w tym jakichś granic. Ostatnio np. na imieninach u kolegi tańczyła na stole przed nim i mną. Bardzo to było nakręcające. Co o tym sądzicie? Może ktoś z Was też tak ma...

Gość MalinowoTruskawkowa
osobiscie tak nie mam ale slyszalam o takich przypadkach chociaz wtedy chodzilo o cos wiecej niz flirt wszystko zalezy od tego jak oboje podchodzicie do sprawy i czy dziewczyna nie zostawi cie dla innego to troche niebezpieczne ale chyba wlasnie wtedy kreci

Gość petuss
Malinowo Truskawkowa: jesteśmy ze sobą 1,5 roku, więc dobrze się znamy. Czy mnie nie zostawi tego do końca nigdy nie można być pewnym. Ale bardzo mnie kręci to, że kręci też innych, bawi się tym, ale nie przekracza granic.

Gość petuss
malinowa: jakie znasz te przypadki?

Gość MalinowoTruskawkowa
autorze powiem Ci ze mnie jakos specjalnie to nie uwlacza nie szokuje jesli oboje tego chcecie to mozna sprobowac ale pamietaj zeby wyczuc sytuacje to jest pomysl tylko na jakis czas

Gość petuss
u nas w grę wchodzi taki lekki flirt. Nie ma mowy o jakimś dotykaniu, całowaniu czy czymś więcej.

Gość MalinowoTruskawkowa
wiec tym bardziej, dlaczego chcesz sie doradzac obcych ludzi?