Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana bardzo jestemmm

ILE U WAS KOSZTUJE WIZYTA U FRYZJERA

Polecane posty

moja fryzjerka zlamała reke i poszlam do innej za to samo zaplacilam 100zł wiecej, wkurzylam sie,zaluje ze wczesniej nie zapytalam o cene ale do glowy by mi nie przyszlo ze az taka roznica( 150 a 250zł)

Gość Izabelka......... ...:)
zalezy gdzie sie idzie. Ja chodzę do małego saloniku gdzie ejst świetna fryzjerka i ma mnustwo klientek m.in ze względu na niskie ceny. Ostatnio zasamo strzyżenie zapłaciłam 16 zł. Za pasemka, strzyżenie, modelowanie płace 63 zł. W innym salonie płaciłam 100 zł za same pasemka! szok w różnicy w cenie.

a dodam,ze robilam tylko jeden kolor i modelowanie

zależy co robisz: obcięcie od 50-100 Farba od 100 do 300

Gość Nadchodzi wiosna:)
zależy co,czy farbowanie(farbuje sama-raz fryzjerka mi schrzaniła kolor),cieniowanie 30-45zł

Gość Nadchodzi wiosna:)
zależy gdzie u fryzjera......i na jaki zabieg:)

Gość htc
Farba o modelowanie 500 zl

Gość zalotka 30
jestem fryzjerką od 10 lat . cena usługi zależy od jakości farb i produktów jakimi są wykonywane zabiegi na włosach . pracowałam w pewnym zakładzie gdzie ceny były bardzo przystępne , od 3 lat pracuje gdzie indziej i szczerze powiem że pracuje na identycznych produktach jak w poprzednim zakładzie pracy wukonuje identyczne usługi a cena jest o 60 zł wyzsza . chcą po prostu zarobić bo np , czynsz za wynajem lokalu jest wysoki i jakoś trzeba dorobić . dodatkowo gdy fryzjerzy proponują kawkę herbatkę też musisz się liczyć że 30 zł to nie zostawisz .

kurcze w zyciu bym tyle nie zaplacila ! Nie farbuje wlosow mam piekny brazowy kolor nigdy nie farbowalam mam 24 lata , dluzsze wlosy sciecie i cieniowanie place 12 zl u babki ktora obcina mnie lata

Chodzę do jednej fryzjerki niezależnie od tego gdzie pracuje. Jak pierwszy raz poszłam to płacilam 150 za ciecie i modelowanie, bo takie ceny były w salonie. Później w innym coś koło 100. Teraz dziewczyna tnie u siebie w domu lub przyjeżdża do ciebie i bierze 50. Ma w planach swój własny salon i szuka lokalu to pewnie i więcej bedzie brała.

Boshe jakie ceny! U mnie fryzjerka za ciecie bierze 15 zl za farbowanie z modeloeaniem 50-70 a za czesanie 30-50. I bardzo duzo ma klientek. Ja jestem rowniez zadowolona.

Gość pociesze was :
80 euro : podciecie grzywki, duocolor , mycie i ukladanie, salon normalny, sredniej klasy

Gość do pociesze was
Dobra, dobra, tylko skoro płacisz w euro to i zarabiasz w eur, więc nie przeliczaj w ten sposób, bo ma sie to nijak to rzeczywistości.

Gość htc
Rzeczywistosc jest tak ze wiecej sie zarabia i wszystko duzo wiecej kosztuje.

Gość ja place tyle co
nic! 12 zł za strzyzenie. Super fryzjerka ma mega klijentow!

Gość pociesze was :
No ale ja nie zarabiam 4 tysiace jak co niektore tutaj na kafe ( a nawet wiekszosc ) tylko 1800 euro, wiec moj fryzjer to w granicach 5 % mojego zarobku.

u mnie w mieście strzyżenie średnio 15-20 zł, a za taka usluge jak autorka napisala, czyli jeden kolor na dlugich włosach+maska nawilzajaca+podcięcie końcowek+modelowanie place 110zł, ale to jedna z tańszych i bardzo dobrych fryzjerek w mieście(ma full klientek), zresztą moja koleżanka,inne biora min.150zł

Gość ooooo jestem jaka jestem
nie farbuję włosów, ale u mnie w okolicy jest z 5 zakładów u których byłam, w najtańszym obcięcie samo 25zł, w najdroższym 45zł, w najtańszum z myciem i modelowaniem i obcięciem płacę około 50zł

Gość tikal
płacę 15-18zł

Gość weź ogarnij sie kobieto
farba jeden kolor i modelowanie 90zł, sciecie-30zł

Gość tikal
Autorko, też się kiedyś nacięłam jak poszłam do innego zakładu, teraz zawsze pytam o cenę czy to w salonie fryzjerskim, czy jakiekolwiek inne usługi. Potraktuj to jako lekcję, która kosztowała cie 100zł a do fryzjera nie miej pretensji, bo ma prawo brać ile chce

Gość brak słów*
kiedyś weszłam do zakładu o przepraszam salonu. Zapytałam o cenę podcięcia- 70zł. Wiedziałam,że tam warto. Usiadłam, miałam już umyte włosy- pani poświęciła mi najwyżej, powtórzę najwyżej minutę. Totalna olewka- po czym podeszła do kasy i skasowała jak wyżej.

Gość brak słów*
dodam jeszcze,że było to dobre pięć lat temu.

no to widze,że ladnie mi skasowala, heh nie mam pretensji do babki, bo sama nie spytalam, ale wiecej tam nie pojdę nigdy,poza tym nie bylam tez zadowolona,bo jak wychodze od mojej fryzjerki to wlosy mam piekne, byszczace, miekie a od tamtej jak u lalki, pewnie jakas badziewna farbe miala, nie pytalam nawet jakiej farby uzyla, bo zalozylam ze dobrej skoro to niby jeden z najlepszych salonow, oj jak mozna sie pomylic sugerujac opinia innych ludzi

Gość fdetfdy
25-30 ścięcie z myciem 60-80 koloryzacja długie włosy pracują na l'oreal, matrix i goldwell popularny salon w mieście 50 tys, są i tańsze do dzubekk nie zesraj się czasem.. skończysz 30 lat i pojawia sie siwe włosy, powyzej 40 albo będzie farbować albo wyglądać jak babcia

Gość mam prawo jazdy i samochod
Ja place 100 za farbowanie 2kolory + podciecie koncowek. 40zl za upiecie dlugich wlosow. Uwazam ze ceny przystepne i jestem bardzo zadowolona z efektow.