Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WolePozostacAnonimowa

Mam problem.

Polecane posty

Miałam zęba kanałowo leczonego..(poniewaz była taka czarna żyłka, przebarwienie.) w każdym razie cos, co dobrze nie wyglądało. po zabiegu, zrobiło sie odrobinke lepiej. Ale nadal nie jest tak jak bym chciała, dalej widać ten ślad. czy znacie dobre sposoby, pasty? a i powiedzcie, co robic z przebarwieniami na zebach Dziekuje (:

Gość Kasieńka8
moze jakies paski wybielające?? ja miałam kiedys takie. zapłaciłam chyba ze 3 dyszki zeby stały się bardziej wrazliwe ale efekt był niezły. poszukaj na allegro.

Ale chodzi o to, ze podobno te wybielające psują szkliwo nie miłosiernie..a mi zalezy na zdrowych zebach i wiesz nie chce pogorszyc sytuacji!..juz nwm co robic :(

Gość amoimzdaniem...
wydaje mi się, że taki ząb może wybielić jedynie dentysta... martwy ząb wybiela się od środka.

Ale on nie jest martwy..Poprostu został ten ślad, podobno zawsze po kanałowym zostaje. ale cholera za przeproszeniem, przeciez musi bcy jakis sposb..-.-

Gość drusilla
ja miałam 3 kanałówki i żadnego śladu nie mam. nie wiem dlaczego Ci slad został. A nie możesz iść do dentysty żeby usunął to? Po prostu wziął wiertło, wyczyścił i nałożył fleczer? Tylko że takie rozwiązanie spowoduje to że za jakieś np. 8-10 lat będziesz musiała wymieniać tę plombę. Poza tym jak miałaś kanałowo to zawsze ząb jest martwy. Więc się zdecyduj co miałaś. kanałówkę czy normalne leczenie.

Gość amoimzdaniem...
ząb przeleczony kanałowo, to ząb martwy!