Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Mam opory chce złożyć doniesieni do ZUSU

Polecane posty

nie wiem tylko czy oni potraktują poważnie moje doniesienie. Co powiedzieć. Imię Nazwisko że ta osoba ma lewe zwolnienie, że jest to lewe zwolnienie od psychiatry, itp.... Czy osoby z ZUSU pójdą do tej osoby i powiedzą

Gość slddmkj
Użytkownik: Ukryta prawda (ilość tematów: 257, ilość postów: 454) x spierdalaj

Gość nienzwiexe donoslicieli\1
donoś małpiszonie! ale pamietaj że wszystko odwróci sie przeciwko tobie :D

Gość jhgjkgkjhl
ZUS i inne ''fiskusy'' biora pod uwage donosy w ktorych podpiszesz sie imieniem i nazwiskiem, dasz swoje dane. Anonimow nie biorą pod uwage chyba ze dolączysz solidne dowody, ze ktos oszukuje panstwo. Takich świstkow dostają pewnie dziesiątki dziennie....Drogi ZUSie , uprzejmie donosze ze moja sasiadka ma lewe zwolnienie od psychiatry, tak mysle bo wyglada na zdrową i dorabia sobie na czarno :D haha

Gość dsdasdsdsadsa
a dlaczeg o twierdzisz ze to zwolneinie jest lewe? od psychiatry- to mzoe ktos miec problemy ze soba, jakies lęki , stany depresyjne -ktorych na pozór nie widac

Gość nomo
Jeśli złożysz donos to ZUS pewnie to sprawdzi ale nie będzie mógł wskazać kto doniósł wiec Cie nie wsypie.

Gość orerererere
ZUS i inne ''fiskusy'' biora pod uwage donosy w ktorych podpiszesz sie imieniem i nazwiskiem, dasz swoje dane. Anonimow nie biorą pod uwage chyba ze dolączysz solidne dowody, ze ktos oszukuje panstwo. xxxxxx BZDURA! Biorą wszystko co dostają, taki mają obowiązek. Trzeba podać jak najwięcej danych, żeby mogli zidentyfikować człowieka. Mozża napisać że jest na lewym zwolnieniu, jeśli to prawda.

Gość gfgdfgdffd
no ale wiesz akurat L4 od psychiatry raczej sie nie podwazy a to ze asz nagrane to sie tego wyprze albo pwoei ze speclanie tak ci powiedziala bo sie wstydzila choroby i poweidziala ze to lewe zwolnienie a to jej gadanie to mzoe na jej korzyc byc- w koncu mze nrpawde jest chora psychicznie i teu taksie zachowuje :-)

Gość 345363
Ja doniosłam kiedyś do US i podpisałam się imieniem i nazwiskiem

Gość hahahahahahahaha
a ta osoba, jesli zostanie wezwana na komisję powie, że nie chciała się przyznać znajomemu, że ma problemy psychiatryczne, dlatego powiedziała, że zwolnienie lewe. I pozamiatane.

Ale kto ma pozamiatane. Bo ja mam nagrane jak ona i jej matka mówią że najlepiej jest brać zwolnienie od psychiatry, po prostu idą do lekarza, mówią że taka sytuacja jest na rynku pracy, itp. Zwłaszcza że ten psychiatra jest człowiekiem z jej rodziny. Jej matka też ma chyba niesprawiedliwie przyznaną rente, ale ma już 70 pare lat i nikt tego nie podważy. Rente pobiera od 53 roku życia.

A może lepiej napiszę to listownie i wyślę do ZUSU Że Pani (.... ......) ma lewe zwolnienie lekarskie od psychiatry. W tym zwolnieniu ma udział matka tej kobiety ktora ukrywa prawdy Pani (..... ......) itd. Myślicie że się uda? Napisałabym na komputerze, tak by pisma nie poznali.

Gość xxxxxxxxsdsx
jw, jesli napiszesz albo zadzwonisz z pożądnym donosem, jak najwiecej danych o kims to prawdopodobnie sprawdzą tą osobe. Skarbówka tak robi

Gość tym donosem
najbardziej zaszkodzisz lekarzowi.

Gość a tak a propos
Donosic Ci sie chce, choc przeciez nie wiesz jak jest naprawde, ale juz na podpis brak Ci odwagi, jezu jacy ludzie nas otaczaja rzygac sie chce, no szambo:(

Gość orerererere
mireczkowata No w jakim kraju my żyjemy? W kraju złodziei i oszustów. Tylko mi nie pisz, że w BACZNOŚĆ! Zjednoczonej Europie SPOCZNIJ! ludzie nie donoszą do urzędów :-).

tylko, ze ja nie mieszkam w zjednoczonej europie a w Polsce na Boga! Przeraża mnie to! Autorko, miej chociaż trochę godnosci i podpisz się na tym donosie... Blee, brzydzi mnie to.

Gość orerererere
mireczkowata A co konkretnie cię przeraża? Że z naszych pieniądzy ZUS wypłaca zasiłki chorobowe ludziom, którzy wyłudzają świadczenia? Mnie również to przeraża :-(.

orerere- przeraża mnie mentalnosć ludzi, którzy donoszą- i to nie dla "chwały naszego kraju" bo to jeszcze na upartego mogłabym zrozumieć, ale bo chca sie zemścić.... Generalnie brzydzi mnie donosicielstwo, anonimowe juz wybitnie.

ale zemsta jest słodka, zrobię to co należy. Nie wiem tylko czy pisemnie czy telefonicznie bo ZUS może nagrać rozmowe i pokazać to danej osobie na którą złożyło się donos.

Gość wczoraj tu pisałaś.........
wczoraj tu pisałaś, że szantazujesz tą osobę i wziełas juz od niej 200 zł, a zamierzasz jeszcze 300 więc ty jesteś fair? :O

Gość orerererere
Generalnie brzydzi mnie donosicielstwo, anonimowe juz wybitnie. xxxx Czy donosicielstwo brzydzi Cię bardziej niż złodziejstwo?

Biznes jest biznes a ona już nie chce płacić. Jeszcze mam inne haki na nią.... wychowuje dzieci i bierzę od chłopa kilka tysięcy co miesiąc, są w trakcie rozwodu. Do niego też zamierzam za telefonować.