Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25latka

jak wasz męzczyzna zaraagował na wiesc o ciązy?

Polecane posty

Gość SW 1313
Haha przecie większość tutaj to samotne matki. Trafiłaś z tym pytaniem jak kulą w płot. Odpowiedź jest taka: Uciekli gdzie pieprz rośnie.

Ciąża planowana więc ucieszył się i powiedział, ze idzie puścić totka bo skoro za pierwszym razem sie udało to pewnie zaraz 6 trafi hi hi

Gość moj jak zadzwonilam po
zrobieniu testu niby sie ucieszyl, ale od razu zaznaczyl, ze testy bywaja zawodne- nie ma to jak radosc po 1,5roku staran :P mogl sobie darowac to realistyczne podejscie ;) no i nie mowil tego, ale byl dumny z siebie ze sprostal zadaniu, bo byly juz rozmowy o tym zeby i on sie przebadal

Gość filoeeta
mój uderzył mnie w twarz ale po tygodniu się opamiętał i zaczął się cieszyć. Niestety zbliżam się do porodu, a on coraz częściej mnie bije, chociaż mówi że się cieszy. Tylko gdy pije mówi że zmarnowałam mu zycie

Gość katarzynnkaa
Ja ojcu mojego dziecka nigdy nie powiedziałam.

Gość a moj mezczyzna
bardzo sie ucieszyl na wiesc o tym, ze jestem w ciazy i bedzie ojcem, zabral mnie na romantyczna kolacje, gdzie przy okazji swietowalismy jego powrot do domu z rocznego pobytu zagranica

Gość Patrycja Czartoryska
zesrał sie w majtki

mąż wrócił pijany z imprezy i jak mu powiedziałam to wytrzeźwiał :D

a mój mężczyzna ale zaszłas w ciążę w ciągu tego roku kiedy go nie było?? ;)

Gość a moj mezczyzna
aj, dziewczyny, czepiacie sie! :D dobrze, ze moj mezczyzna nie byl taki podejrzliwy :P

Gość a moj mezczyzna
nie powiem, bo troche sie zdziwil, ze synek jest mulatem, ale mu wytlumaczylam, ze to dlatego, ze zanim sie dowiedzialam o ciazy to duzo chodzilam na solarium

Gość SW 1313
To nie jest tak, że wszyscy faceci to dranie. Kobiety tutaj, czy poza tym miejscem nie potrafią wybierać tych właściwych facetów na ojców, czy mężów. Kobieca intuicja to mit i takie tam. Inne to są zapętlone już w tym trafianiu (wybieraniu) i za każdym razem wybierają źle.

Gość szczęśliwa mamusia i żonka
mój mnie poklepał po brzuchu i powiedzial "dobrze zalałem formę"

Gość moj stwierdzil
ze przeciez, kuffa, chcial beemke, nie drugiego dzieciaka. Pierwszy mial wtedy ponad 6 lat. :(

Gość Wigga Z
Poszedł po papierosy i nie wrócił :(

Gość a moj mezczyzna
justek dokladnie, kto by sie takimi szczegolami przejmowal ;) grunt, ze ma syna :P

Gość Lena204
mój się ucieszyl, dziecko było planowane do filoeeta dlaczego z nim jesteś? myślisz ze jak urodzisz to przestanie cie bić bedzie tylko gorzej a nie daj boze jeszcze dziecko bedzie bił chcesz tego?

Gość kukuleczka kuka ku-ku
Mój (wtedy chłopak) na wieść o ciąży popłakał się -ze szczęścia. Tulił, płakal, mówi jak bardzo kocha. A ja płakałam, miałam na tamten czas inne plany. Teraz cieszę się, że tak akurat wyszło. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Mam kochane dziecko i wspanialego męża :)