Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ogole nie rozumiem tego

Nie rozumiem jak można uprawiać seks bez zobowiązań, bez uczuć :/

Polecane posty

Gość w ogole nie rozumiem tego

Niektorzy z was pomyslą o mnie, ze jestem taka sama jak ci ktorzy to robią... bo raz sprobowalam, dawno temu, poznalam przystojnego faceta przez internet, miala byc zwyczajna randka poznanie sie, wylądowalismy w lozku u niego w domu, nie chcialam tego ale mnie namowil, nie wiem jak to wyjasnic. Bylo...dziwnie, chwila przyjemnosci i tyle, jak zalatwienie potrzeby w kibelku :/ Dzwonil, pisal..wiecej sie nie do niego nie odezwalam, czulam sie wtedy okropnie, jak reklamowka na zakupy ktora ktos uzyl i wyrzucil, do tej pory zaluje ze to zrobilam bo nie ma nic piekniejszego niz seks z kims kogo kochamy ( i druga strona nas tez) i tak sobie mysle jak niektorzy uprawiają seks niemal non stop, co weekend w klubach ,dyskotekach ? albo prostytutki ciagle ktos inny ? nie moge tego pojąc , albo inne chore akcje typu zona i dziecko w domu a maz bzyka sie z innymi kochankami albo odwortnie, zona z facetem na boku :/

Gość sdsdddffffg
tez mnie to brzydzi ale ja nigdy bym nie zrobila tego co ty, zachowalas sie po prostu jak taka dziwa, a teraz piszesz, ze cie to brzydzli, to czemu wtedy sie z jakims obcym ruchaczem pierdolilas?

Cóż każdy robi co uważa za stosowne, też tego nie popieram, ale nie mam zamiaru też kogoś potępiać za to

Gość zaraz Cię tu zjadą autorko
tematu, moim zdaniem nic złego nie zrobiłaś bo przynajmniej masz nauczkę i wiesz, jak to smakuje. a gadanie pt "nigdy bym tego nie zrobiła" można sobie wsadzić... między bajki albo w d..., co kto woli.

Gość sdsdddffffg
bo bym nie zrobila, jak mozna z chlopakiem poznanym na necie na 1 spotkaniu isc sie pierdolic? trzeba byc jakąs kurvą. ja to musze poznac czlwoeika, a nie tak od razu nogi rozkladac. jestes zwyklą szmatą, ale teraz takich pelno, nie wiem skad to sie bierze, ten zanik wrazliwosci i szacunku. pierwsze spotkanie, idzie do niego do domu i pieprzą sie jak zwierzeta, rzygam.

Taki seks cenią sobie przede wszystkim faceci, rzadko kiedy facet tak prawdziwie kocha, że jest wierny jednej, niestety, oni tylko udają, że kochają bo to my chcemy od nich takich wyznań. Oni cenią seks, my cenimy uczucia. Kobiety też potrafią być różne ale kto ma zasady ten stara się ich nie łamać i wtedy czuje się dobrze i w porządku.

Gość kghkjghmgch
Wazne, ze ma nauczke i wiecej tego bledu nie popelni, blądzic ludzka rzecz, chociaz potrafi sie przyznac przed soba ze sie puscila. Ja nienawidze tej obłudy, takze na kafe, wszystkie swięte, dobre matki, zony, kolezanki a podrywają zonatych, jakies lody po pracy z szefem, ruchanie sie z kolegami ze studiow to dopiero patologia :O na zewnątrz zloto a w srodku gowno

Kwestia upodoban czlowieka. JEdni lubia tak inni tak. JEdni sa fetyszystami , inni lubia ostry seks... bywa roznie. Nie ma sie co czepiac,mnie bardziej brzydzi w jaki sposob co niektorzy odnosza sie na tym forum.. A kazdy czlowiek jest inny i czego innego potrzebuje. Pozdrawiam

Gość werwer
Jak można chodzić godzinami po sklepach i się tym cieszyć, przecież to nienormalne. Świat mężczyzn i świat kobiet bardzo się różnią, podejściem do wielu spraw. Tak jak ty się dziwisz jako kobieta, tak wiele facetów dziwi się tym co robią, myślą i czują kobiety. Ale nie ma co tego oceniać, wartościować.

A jak ktoś nie spotka miłości to ma żyć w celibacie? Myślisz że ci co nie odnaleźli swojej drugiej połówki nie mają potrzeb seksualnych? Dlaczego w takiej sytuacji sobie odmawiać seksu ? Skoro to przyjemne, skoro można miec stałego partnera tylko właśnie na seks, jeżeli go lubisz, traktujesz jak kumpla, szanujecie siebie nawzajem i dbacie o swoje potrzeby to dlaczego widzisz w tym coś złego. Kwestia tylko znalezienia odpowiedniego faceta. No i warunek że uczucia odstawiasz na bok i potrafisz to zrobić, że nie zakochujesz się jak nastolatka tylko dlatego że łączą Was uniesienia łóżkowe. Kiedyś byłam w takim związku i było super, nawet chodziliśmy sobie czasem do kina czy jeździliśmy nad morze. Zakochanie nie wchodziło w grę gdyz był jak dla mnie za bardzo apodyktyczny, lubił miec zawsze rację i dominować. Dlatego tez w normalnym związku zabiłabym go po tygodniu, ale jako kolegę na seks i niezobowiązujące spotkania pasował idealnie. Nie widzę w tym nic złego. Lepiej uprawiać seks niż się masturbować czy chodzić sfrustrowanym :D

Popieram Cie kaktusss .. I wydaje mi sie ze tamte kobiety,moze poprostu jeszcze nie sa kobietami i poprostu w ten sposob reaguja na ten temat..

klaudia91nl - to wynik myślenia stereotypowego, zakorzeniony w naszym społeczeństwie od pokoleń niestety

Gość Ja ja webster
Co tu rozumieć Seks bez zobowiązań to jak zrobić kupę Zrobienie kupy to taaaka ulga że aż przyjemność Facet wydala Ma ciśnienie w jądrach Byleby dziura była Nawet prostytutka dysponuje kloaczną dziurą Im to wystarcza...dziura i kupa Niektórzy faceci potrafią tylko mieć seks jak kupę, chwilowe wydalenie spermokupy, nie sa zdolni do uczuć i seksu z miłości l i A autorka ma za sobą za wszesny seks na pierwszej randce, to błąd ale to nie jest seks bez zobowiązań, nie kierowała się potrzeba zrobienia kupy co jest warunkiem seksu bez zobowiązań. taki seks na pierwszej randce może być pod wpływem chwilowych emocji choć nie jest to miłość, ale jakieś emocjonalne chciejstwo, marne to i płaskie ,pozostawia niesmak nieraz, ale nie miała na celu "robienia kupy" czynności fizjologicznej

Gość gdfyeyt
Ja ja webster - lecz się.

Gość Do kaktuss
Ale to cy ty opisujesz to nie jest seks bez zobowiązań, to nie jest seks bez intymności i jakiejś bliskości, a nawet zaangażowania, tyle że nie ma miłości tylko lubienie się, taka para na krótko od czasu do czasu Seks i związek z rozsądku, a jakieś emocje was łączą bo lubicie spędzać ze sobą czas skoro nawet wyjeżdżacie razem Seks bez zobowiązań sprowadza się wyłącznie do chwilowego połaczenia genitalii i nic więcej

Seks bez zobowiazan-nie zobowiazuje. Wiec kaktus bardzo dobrze zdefiniowala to twierdzenie na samym wlasnym przykladzie..

Gość mozna mozna i jest super
Jasne, ze mozna uprawias seks bez zobowiazan: ktos nie chce byc razem, a ma się ku sobie, to czemu poza znajomsocia nie uprawiac seksu? Nie widzę w tym nic strasznego. Nie mowie, zeby sobie na czole napisac: rozkladam nogi, bo powinna byc jakas granica, ale wiadomo: granica nie jedno ma imie. Nie uwazam, żeby tylko patrzec w ten spsoob: facet porucha i zostawia kobiete....mamy takie czasu, że kobiety wiedza czego chca...no ok - część kobiet - także jak nikt nikogo nie krzywdzi to rach ciach jak kroliki!

Gość kjhyyh
Lars Ulrich* "Cóż każdy robi co uważa za stosowne, też tego nie popieram, ale nie mam zamiaru też kogoś potępiać za to " 0 Nie popierasz tego a wyzywasz mężczyzn, którzy nie chcą iść do prostytutki bo swój pierwszy raz chcą mieć z ukochaną, z którą są w związku. 0 A 53 k " Taki seks cenią sobie przede wszystkim faceci, rzadko kiedy facet tak prawdziwie kocha, że jest wierny jednej, niestety, oni tylko udają, że kochają bo to my chcemy od nich takich wyznań. Oni cenią seks, my cenimy uczucia. Kobiety też potrafią być różne ale kto ma zasady ten stara się ich nie łamać i wtedy czuje się dobrze i w porządku." 0 Jest wielu mężczyzn, którzy potrafią prawdziwie kochać i być wierni jednej. i nie gadaj, że my cenimy seks a wy uczucia bo gadasz kompletne bzdury i uogólnienia nie mająca odzwierciedlenia w rzeczywistości. Ja mogę powiedzieć, że my wy cenicie seks a my uczucia i też można uznać to za prawdę.