Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicia. niteczka

kobieta chce sie z wami kochac

Polecane posty

Gość nicia. niteczka

mam pewnego kolege, ktory bardzo mi sie podoba. mam na niego taka ochote, ze szok. on na mnie tez, nie raz i nie dwa rzucal w moja strone zartobliwe aluzje seksualne. komplementuje moje cialo, probuje dotykac. z tym, ze ja jestem plochliwa i niesmiala. szybko ucinam temat seksu w ogole kiedy rozmawiamy, bo mnie to okropnie peszy. nie potrafie po takiej aluzji pociagnac tematu. o propozycji seksu wprost nie ma mowy. i mam pytanie do panow. jakie gesty, slowa byly by dla was jasna zacheta i propozycja seksualna. chcialabym mu w koncu dac zielone swiatlo, ale kompletnie nie wiem jak. dzieki za rady

Gość damianek25
gesty to chyba jak siedzisz i facet patrzy to rozchylasz uda tak niby bezwiednie, schylasz się tak żeby zobaczył coś więcej niż uda,stojące sutki, oblizywanie warg językiem, mrużenie oczu

Jeśli ucinasz wszystko, to dajesz mu jasny sygnał: "łapy przy sobie, bo nie jestem gotowa". Po takim zachowaniu jedynie prosta deklaracja go przekona. Jeśli macie możliwość być sami to spróbuj pociągnąć temat, jeśli on zacznie. Może bardziej intymne warunki spowodują, że odważysz się na więcej? Inaczej nie ma szans, bo on ciągle myśli, że nie masz ochoty.

Gość nicia. niteczka
androgen. ja sobie zdaje sprawe, ze pewnie on to odbiera jako odtracenie, ale problem polega na tym, ze pracujemy razem w dosc sporej grupie osob i nawet jak nam sie uda gdzies wykrasc chwilke tylko we dwoje to zaraz ktos do nas dolacza. jak jestesmy sami to faktycznie jestem bardziej otwarta, nie mam takich oporow, ale takich sytuacji praktycznie nie ma. moze go wyciagnac na jakis spacer?

Gość fachura
spacer albo zaproponuj drinka po pracy, na pewno sie zgodzi a będziecie sami

Gość nicia. niteczka
a moge zapytac dlaczego mnie prowokuje jak nasteonym razem uslysze jakas aluzje? czy to raczej moze byc odebrane jako kolejne 'lapy przy sobie'? dziwna jestem, mam ochote sie na niego rzucic, ale jak mnie prowokuje to uciekam. czasami wrecz jestem chamska. ostatnio jak mi powiedzial, ze fantastycznie pachne to tylko prychnelam po chamsku, ze bardziej taniego komplementu nie mogl znalezc :/

Gość moniczka :P
nie mów mu takich tekstów bo go zrazisz wystarczyło powiedzieć dziękuję hehe jak będziesz taka da niego on będzie się bał nawet na ciebie spojrzyć bo będzie sie bał głupich aluzji

Gość nicia. niteczka
up, moze jeszcze jakis pan sie wypowie?