Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FranzMaurer30

Wróciła do ex

Polecane posty

Gość FranzMaurer30

ale chce jeszcze kilka dni na przemyślenie abym jej dał, ex obiecał jej, że się zmieni itp., jak nie byli razem sypialiśmy ze sobą, on o niczym nie wie, powiedziała mu, że była sama, chciała wszystko przemyśleć. Ma się chłopak dowiedzieć prawdy?

Gość madra po czasie
Faceta zostaw w slodkiej nieswaidomosci a swoja ex olej i ukladaj sobie zycie. Zalezy Ci na lasce ktora biega miedzy dwoma facetami i wskakuje do lozka to z jednym to z drugim? Takie rzeczy sie po prostu zle koncza. Ona nie bedzie ani z Toba ani z nim. A jak pozwolisz zeby po tych "przemysleniach" wrocila do Ciebie to i tak zawsze bedziesz pamietal o tym co zrobila...Na takiej podstawie szczescia nie zbudujesz. Olej temat, leb do gory i zyj SWOIM zyciem. Pozdrowka ;)

Gość rtertetere
bedziesz swinią jak mu powiesz i pokazesz ze dobrze ze cie zostawiła.

Gość FranzMaurer30
Swięta racje, w praktyce troche gorzej u mnie, zaangażowałem się niestety i tu był mój błąd, mogłem się spodziewać, że tak wyjdzie... stary, a głupii;)

Gość FranzMaurer30
Niech chłopak żyje w nieświadomości, lepiej na tym wyjdzie, trochę tego nie rozumiem... ja chciałbym wiedzieć na jego miejscu.

Gość madra po czasie
Bo tu nie ma nic do rozumienia. Skontaktujesz sie z nim, powiesz mu ze spala z Toba. I co dalej? On powie jej ze wie o wszystkiem, ona odwali szopke ze Ty klamiesz, on jej uwierzy i sie pogodza. beda ze soba bo jeden drugiego warty. Ty wyjdziesz na najgorszego bo sie mieszasz miedzy tamtych dwoje. Tylko niesmak Ci zostanie po calej sytuacji, a tak to troszke poboli, jeszcze jakis czas bedziesz mial nalot mysli o niej, ale z czasem przejdzie. A Ty zachowasz honor i nikt Ci dupy obrabiac nie bedzie. Przerobilam ta sytuacje na wlasnej skorze.

Gość gdahgda
nie wtracaj sie w jej pozorne "szczescie". nie niszcz tego mowiac mu - kobiety kochaja swoich oprawcow i wola zlych acetow od tych, ktorzy by nieba przychylili - pogodz sie z tym. znajdz lepsza kobiete i nie zaprzataj sobie glowy.

Gość rtertetere
co chciałbys wiedziec? piszesz ze jestes stary a taki głupi. co chciałbys wiedziec? jak sie z toba bzykała to nie była z nim tak? kuźwa widac ze sie zakochalęs i tylko przez pryzmat swojego cierpienia tak mowisz. g.... prawda ze chciałbys wiedziec. nie wpierdzielaj się w nie swoje sprawy. jakis kuzwa prawdomowiacy sie znalazł. głupi jestes bo jestes egoistą i wcale ci nie zalezy zeby on znał prawde chcesz jej dokopac za to ze nie wybrała ciebie i dobrze wiesz ze jak mu powiesz to on ja oleje. głupi i wredny jestes.

Gość madra po czasie
A final i tak bedzie taki ze oni sie rozejda i beda psy na sobie wieszac. Mowisz ze Ty bys wolal wiedziec na jego miejscu....masz sporo racji, tylko ze zazwyczaj tak w zyciu jest ze chcesz dobrze a wychodzi na odwrot. Oszczedz sobie smrodu.

Gość FranzMaurer30
Masz racje Mądra po szkodzie, tym bardziej, że będę się z nią widywał ze względu na specyfikę pracy. Zwodziła mnie ponad 3 miesiące, że mnie kocha, że sytuacja jest trudna, że nie chce mu powiedzieć od razu, bo co sobie rodziny pomyślą... takie bzdury, zbiera mi się na wymioty...

Gość FranzMaurer30
rteretre, jest w tym co piszesz odrobina racji ale uważam, że ja chciałbym poznać prawdę, lepiej teraz niż po ślubie. Teraz każdy może sobie poukładać szybciej i zaoszczędzić kosztów.

Gość rtertetere
ale co chciałbys wiedziec? jakbym miała kolesia i nie byłąbym z nim a on by sypiał z innymi to o co miałabym miec pretensje? ze sypiał z innymi jak nie był ze mna no ludzie!

Gość madra po czasie
Szkoda ze musicie sie widziec w pracy, duzo latwiej jest zerwac kontakty. Natomiast prawdy i tak nie poznasz. Ona nie kocha ani Ciebie ani tego drugiego faceta. Powiedz sobie ze w calej tej sytuacji tak naprawde WYGRALES. Bo w tak krotkim czasie dowiedziales ze to nie jest osoba z ktora mozna oczekiwac trwalej relacji na poziomie. Ten drugi facet dowie sie tego duzo pozniej ale wierz mi, nie ominie go ta informacja.

Gość FranzMaurer30
Sam się kiedyś dowiedziałem o tym jak mi panna doprawiała rogi i szczerze była to bardzo dobra informacja. Ale już pomijając to, dać jej czas jeszcze do środy na namysł czy olać zupełnie?

Gość madra po czasie
A jak po namysle dojdzie do wniosku ze chce byc z toba to pozwolisz na to?

Gość rtertetere
ona kocha tamtego.

Gość FranzMaurer30
Napiszecie, że jestem totalnym idiotą, ale chciałbym z nią być. Wyjeżdżam na kilka dni i powiedziałem jej, że czekam do mojego wyjazdu, w przeciwnym razie zaczynam sobie układać życie z kimś innym. Odpisała, że się cieszy, że jeszcze mnie nie straciła itp. ...

Gość rtertetere
ale ty chces zo nią walczyc? chcesz by była z toba? to miałby by na celu powiedziec tamtemu kolesiowi?

Gość FranzMaurer30
Nie ma opcji aby się wydało, kilka osób nas razem widziało, ale jeżeli ona mu nie powie, to facet nie ma szans się dowiedzieć co się działo. On nawet nie będzie próbował, z jej opisów to bardzo zaślepiony nią gość. Wykręci mu się, że widziała się ze mną ale tylko na kawie i on to z pewnością łyknie.

Gość FranzMaurer30
To też miałoby na celu pewnie. Wiem, że jak się spotykaliśmy ona się z nim nie widziała, to pewnik. Więc, k... nie jest, bo nie sypiała z nami jednocześnie. Może żle oostępuje, ale czuje coś do niej.

Gość ale o czym ty chcesz
mowic? przeciez kiedy sypiala z Toba to nie byla z tamtym gosciem... teoretycznie mogla robic co chciala. a Ty lepiej od razu zajmij sie swoim zyciem bo skoro ona mu powiedziala ze byla sama tzn ze dalej jej na nim zalezy...

Gość FranzMaurer30
Nie myśle o sobie jak o kole zapasowym, bo miałem w tych spotkaniach wiele radości. Problem w tym, że już wcześniej była chemia między nami. Tylko ja nie potrafiłem rozstać się z byłą, a ona z nim. Jak się uporałem z byłą to wzieliśmy się za siebie. Ale umowa była taka, że będziemy przez jakiś czas trzymać to w tajemnicy. Jej ex przyjechał się z nią rozliczyć i zaczął ją błagać, płakać, sceny robić aby do niego wrociła i się zgodziła...

Gość FranzMaurer30
z drugiej strony trochę ją rozumiem, nie była z facetem rok tylko 8, więc nie jest to takie proste. Na jej decyzje napewno wpływ ma jej rodzina, która uważa go za odpowiedzialnego faceta, bo robił to co ona chciała, taki typ, którego zawsze jak się popchnie to z góry wiadomo gdzie się zatrzyma i w jakim miejscu.

Gość podbijam...
...

Gość FranzMaurer30
Dam jej ten czas do środy, nie chce później żałować, jak się nie określi to mam drogę wolną.

Gość jhgfoSUBsa
podbijam...

Gość kjhflidh
Kurde facet....czego ty oczekujesz? Ze ktos Ci powie:"Tak idz do tego faceta i powiedz mu ze bzyknales jego laske w czasie kiedy mieliscie przerwe"?? On ma ja kopnac w dupe a ona dzieki temu wpadnie w twoje ramiona i bedziecie szczesliwa para? Takie mam wrazenie. No smialo, idz i mu to powiedz i badz szczesliwy z ta laska. Powodzenia. Naiwnosc nie ma granic.

Gość starszy proboszcz
Jak sie z Toba ruchala,to on o niczym nie wiedzial.Teraz jak sie bedzie z nim ruchac,to Ty bedziesz zyl w nieswiadomosci i klamstwie.Jednak rozumiem Cie doskonale,bo mam to samoo,ze bym chyba eks wybaczyl zdrade byle by wrocila.Serce nie sluga.

Gość starszy proboszcz
jestemszeptem niestety ma racje.Potwierdzone und sprawdzone.

Gość FranzMaurer30
Zaczynam olewkę, już pierwsze sygnały są na plus, pisała, że dzwonił do niej i powiedziała mu, że w środę najprawdopodobniej przyjedzie się pożegnać, a jak będzie chu. jeden wie. Chyba trzeba będzie wrócić do starego trybu życia. Jak olewałem, bawiłem się, miałem w dupie to lasek było dużo, jak człowiek się zaangażuje, a potrafię to zrobić i być dla kobiety dobry to olewa z ich strony, w dzisiejszych czasach trzeba być jednak skurw.synem.