Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latapsychicznie60lat

Ej kobiety co jest co jest;]

Polecane posty

Moja była, zerwała ze mną jakiś rok temu z powodu jakiejś błachostki, wyrzucila wzystkie moje rzeczy itd no i kontakt si eurwal (jest straszna furiatka "po przejsciach" w beznadziejnych zwiazkach nie ufajac facetom) ...od tego czasu co jakis czas robila podchody dzwonila i pisala bardzo lakonicznie i nagle przypomniala sie - telefony, pisanie codziennie itd...dzwonienie i rozmowy po 2-3 h, ustalanie spotkania, kiedy ja odwiedze itd...wszystko idzie spoko i fajnie w kierunku tego na co liczmy razem (powrotu, wiem to, znam ja i wiem o co jej chodzi) i nagle nie odpisuje na moja wiadomosc i cisza kilka dni z jej strony.... YYY?? moze jestem mlody bo mam 20 lat i malo wiem, ale co jest kurwa ? nie wierze ze jej sie znudzilo bo cisnela ciagle i chce sie spotkac a ja nic niesamowitego (pejoratywnie) nie zrobilem.

widocznie ma za soba babski wieczor przy winie na ktorym opracowala z kolezankami jakaz fikusna strategie :)

strach sie bac ;/ nie no masakra to jest bo czlowiek zaczyna myslec i analizowac bez sensu

nie no masakra to jest bo czlowiek zaczyna myslec i analizowac bez sensu ---to sie dobralyscie

Gość cbvcvbv
Poolewaj ją trochę, przyda jej się.

Gość Tak zrob
Chyba olewka bo sie rozpuscila

Gość czxv dbjvs
Poznała kogoś