Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dogłąbna i dociekliwa badaczka

Panowie, jaką ŻONĘ wolelibyście?

Polecane posty

Pytanie kieruję do Panów: czy w roli swojej partnerki życiowej chętniej widzielibyście kobietę, która: a) zarabia kwotę X, a przy tym fantastycznie gotuje - potrawy i desery z dowolnej kuchni, domowy chleb, makaron itp. itd b) zarabia kwotę 2x X i nie zbliża się (i nigdy nie zbliży) do kuchni Załóżmy, że obie mają takie samo wykształcenie, charakter, wygląd, różni je tylko kwestia zarobki/gotowanie. Dla klarowności przyjmijmy, że kwota X oznacza 50% waszych zarobków. Ciekawa jestem :D

Gość gramotny Feluś
taką robotną i wyuzdaną

No wysil się :P

Gość kh,bhk,b
Ja bym wolała żeby mój partner potrafił dobrze gotować nawet jakby mniej zarabiał ode mnie :D

Gość oglądaczka namiętna
do siedzę na koniu - słuchaj powiedz mi coś, miałam taką sytuację, lata temu, że na jednej imprezie strasznie leciałam na jednego kolesia, kurna no , sliniłam się zawsze na jego widok, ale on miał laskę, ja też wtedy byłam w związku i jakoś nam było nie po drodze. A na tej imprezie coś mnie siekło i nie mogłam już wytrzymać i on to wyczuł i w końcu wyszliśmy razem z tej imprezy. No i po drodze, jak mnie odrowadzał do chaty zrobiłam mu lodzika, do końca i z połykiem :P Teraz już minęło 10 lat, a on do dzisiaj mi pisze, że ciągle o mnie myśli. Mieszkamy na dwóch końcach świata, a cały czas ze sobą piszemy i ciągle jest jakieś napięcie między nami. Myślisz, że to przez tego lodzika tak mogło mu namieszać w głowie? Ja wyjechałam z kraju, on też, ale za ocean i znalazł mnie na fb i pisze ciągle do mnie. Mnie do niego też coś ciągnie ;) nie powiem, że nie :P

No nieee, ale dyskusja :P Panowie, proste - żona zarabia tyle co Ty, a wieczorem zamawiacie razem coś na wynos albo sam idziesz pichcić, czy żona zarabia połowę tego co Ty, ale codziennie macie pyszny obiadek

Gość gramotny Feluś
zona zarabia wiecej i codziennie kupuje pysznosci i przyrządza i robi loda z polykiem. moze byc?

Rzeczywiście, kryterium loda z połykiem jest znacznie bardziej niepedalskie :P

Gość na kacu chlop
ma byc posluszna w lozku i w kuchni , zarabiac conajmniej tyle co ja i tolerancyjna gdy wroce od kolegow pijany moze wtedy w dowod milosci nogi i jadra mi umyc

Gość oglądaczka namiętna
siedzę na koniu - dzięki, no ja też myślę, że była silna, o po 10 latach mile wspominam tego lodzika :)

Gość fgkgkjg
"Panowie, proste - żona zarabia tyle co Ty, a wieczorem zamawiacie razem coś na wynos albo sam idziesz pichcić, czy żona zarabia połowę tego co Ty, ale codziennie macie pyszny obiadek" ale bezsens, od kiedy obowiązek przyrządzenia obiadu uzależniony jest wysokości zarobków, na które nie mamy wpływu ? :o Nie można po prostu dzielić się tym, raz ja gotuję, raz ty, kiedy indziej razem ??

Gość dogłębna i dociekliwa badaczka
O jeny, przecież to jest tylko taka gimnastyka umysłowa, po co od razu wszyscy się doszukują podtekstów :o Załóżmy, że spotykasz TĄ JEDYNĄ wszystko w niej jest takie, jak trzeba, a DODATKOWO spełnia kryterium a albo b. I jeśli spełnia kryterium a, to dodatkowo uwielbia gotować :P

Gość SW 1313
Ta pierwsza ale musi być wąska w pasie.

Gość edukatorki przepracowane
a ja myslałam ze zone wybiera sie sercem