Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_pytanie_

Co byscie zrobili jak dziewczyna by Was zdradziła i była w ciązy?

Polecane posty

Gość mam pomysł na odłożenie śluby
wystarczy że powicie rodzicom że ślub jest tylko raz w życiu... że chcecie się wybawić a w ciąży rożnie bywa... czasami nie wolno szaleć... mówisz że ma mdłości... a kto by chciał wymiotować w dniu ślubu między fryzjerem a kosmetyczką? Suknie tez by chciała mieć idealną a w ciąży nie zawsze się wygląda tak jakby się chciało... powodów do odłożenia śluby w czasie jest dużo... zresztą teraz dużo par bierze ślub po narodzinach dziecka... I jeżeli chcesz z nią być to poczekaj z tym ślubem przynajmniej dwa lata... niech się trochę postara żeby an to zasłużyć

Wiem ze musze zrobic tak jak sam chce, tak jak mi serce i rozum podpowiedza, ale chciałem zeby inni sie tez na ten temat wypowiedzieli co o tym myslą, jak by sie zachowali w takiej sytuacji. Poprostu dobrze jest jak ktos spojrzy na to z boku, nie tak jak ja, bo ja moze nie jestem obiektywny a takie uwagi obcych ludzi tez daja mi do myslenia.

Gość Ironfist
Zgadzam się z tobą Magdalenko w stu procentach.

Tylko czlowiek niespelna rozumu albo desperat buduje zycie rodzinne na bagnie. Autorze, jezeli w tej chwili nie masz pewnosci czy jestes ojcem dziecka, to poczekaj spokojnie az sie urodzi. Wtedy kobieta - matka- Puszczalska bedzie zmuszona zrobic dziecku badania na ustalenie ojcostwa, zeby sad ustalil alimenty od biologicznego ojca. Ustalenie ojcostwa nie oznacza koniecznosci zawarcia zwiazku malzenskiego. Mam nadzieje, ze w niedlugim czasie minie Ci slepe zakochanie i nie bedziesz mial watpliwosci, ze kobieta, ktora darzyles uczuciem okazala sie zwykla prymitywna dziwka.

Gość _TRAMAL_
kwestia bardzo oczywista. Czym prędzej zakończ ten związek! Dlaczego? Dlatego, że nie bedzie to jeden wyskok. Będą kolejne, uwierz. Od ponad roku spotykam się z mężatką, bo jej facet wiecznie w delegacji. Nie powiem, korzystam ile wejdzie. Nie lokuje w niej żadnych uczuc, mimo że ona mysli inaczej(samotna kupuje z reguły każdy bajer) :-) Więc jak masz jaja to się nie zastanawiaj i zakończ ten toksyczny związek. A jeśli nie to cóż. . . .tylko czekaj aż znajdzie się taki ktoś jak Ja i bedzie korzystał z twojej kobiety częściej niż ty. POWODZENIA !

magdalenamag ok ja wszystko rozumiem ale Ty zrozum tez ze ja nie wiem czy to dziecko nie jest moje, ani ja ani ona nie mamy pewnosci czy nie jestem ojcem. Jak bede dzisiaj jechał z siostra to podjadę i zapytam lekarza o te testy prenatalne, dzieki nim bede miał pewnosc i wiedział co dalej robic. Bo czekanie 7 miesiecy to cos ponad moje siły. :/ Sama zdrade jestem w stanie jej wybaczyc i choc mozecie nazywac mnie jak chcecie to to akurat moge przebolec bo sam nie byłem aniolem i Ona kiedys tez mi wybaczyła, ja zrozumiałam bład i od tamtej pory nawet nie patrze na inne laski. Wierze jej ze zaluje bo powiedzcie mi jak by jej nie zalezało to po co by mi mowiła ze nie ma pewnosci ze to moje dziecko? ja bym sie nie skapnął i mozliwe ze to by sie nigdy nie wydało. ale ona mi powiedziała była szczera i swiadoma tego ze to był blad. wiedziała co ryzykuje tymi slowami a mimo to przyznała sie.

Gość Ironfist
Ale po cóż to wymyślać takie głupoty na temat odkładania tego ślubu? Dlaczego w ogóle nasz autor musi się z tego tłumaczyć? Niechaj panna sama coś wymyśli, bo pójść do łóżka z innym umiała a pomyśleć o konsekwencjach to już niestety nie. Panie autorze, zadaj sobie czasami pytanie czy warto się tak poświęcać dla osoby która wyzbyła się jakiegokolwiek szacunku do ciebie! Bo zdrada to jest brak szacunku do drugiej osoby, taka prawda.

Gość Ironfist
Autor wątku*

Gość Ironfist
Ale zdradziła cię, przeszła już przez tą grubą granicę zaufania na drugą stronę, nie daje ci to do myślenia? Mówiłeś że sam również nie byłeś święty, z tym że na początku związku a nie po 4 latach bycia ze sobą i nie wtedy gdy ona pracowała na twoje życie!

Ironfist wiem ze to brak szacunku ale zrozumcie ze dla mnie problemem najwiekszej wagi nie jest Jej zdrada, ja tez sie jej kiedys dopuscilem i dostałem od swojej dziewczyny druga szanse dlatego to jestem w stanie przelknac i dac Jej szanse ale dla mnie najwiekszym problemem jest swiadomosc o dziecku, o tym ze Ono moze nie byc moje, ze kobieta ktora kocham pierwszy raz w zyciu,moze urodzic nie moje dziecko, ze cos o czym marzylem moze byc dla mnie taka tortura.

Gość _TRAMAL_
autorze wątku ! Po pierwsze, popracuj nad pisownią. Po drugie, ja do Ciebie grzecznie a ty takie nerwy w moim kierunku. Spokojnie. I po trzecie :) przez takich jak ja ? Nie zwalaj winy na mnie ani mnie podobnym. Ja jestem singlem i tylko korzystam z życia :-) daje kobiecie to czego potrzebuje. Kontroluj emocje

Autorze, jakim prawem oburzasz sie na osoby, ktore w konkretny sposob nazywaja rzeczy po imieniu. Sprawa jest prosta jak budowa cepa - Twoja ciezarna panna jest dziwka, a Ty materialem na frajera. ZROZUMIALES ?

To doprowadza mnie do szału, dlatego wlasnie chce zobaczyc sie dzis z tym złamasem, i dobrze ze tu napisalem bo nie wiedział bym ze istnieja prenatalne testy na ojcostwo. To wiele wyjasni i pozwoli mi podjac jakies decyzje. A sama zdrade jesli testy wykarza ze to moje dziecko to przelknę, na poczatku napewno nie bedzie łatwo zapomniec o tym ze on ja dotykał ze ja brał :/ ale z czasem jakos to bedzie.

Gość Ironfist
Jeżeli już naprawdę chcesz wchodzić w to glębokie bagno, to przynajmniej ubierz sobie kalosze byś nie zbrudził się cały. Nie uznawaj dziecka dopóki nie masz pewności czyje ono jest oraz nie bierz z nią żadnego ślubu. Spróbuj z nią pożyć bez tych wszystkich formalności pare miesięcy i zobacz czy w ogóle tak potrafisz i jak się w tym wszystkim odnajdujesz.

Nie chcialem nikogo obrazac poprostu poniosły mnie nerwy. Sorry. No dobra mowicie ze ona jest dziwka a w takim razie kim jest facet który zdradza dziewczyne czy zone bo takich nie brakuje, ja sam na delegacji mam takich kilku a moze i kilkunastu kolegów, którzy na delagacji maja panienki a w domu zony. A co do pisowni to po 2 nieprzespanych nocach i wczorajszej wizycie w barze moze faktycznie pisze mi sie kiepsko ale uwierzcie ze mam wieksze problemy niz literówki.

Po drodze, kup sobie slownik jezyka polskiego, bo robisz fatalne bledy ortograficzne. Wstyd...

Ironfist Mam wlasnie zamiar postąpic podobnie jak mowisz, chociaz z ta roznica ze jezeli tylko sie da to zaryzykuje te badania prenatalne na ojcostwo, poza tym narazie zostane z Nia, zobacze jak sie bedzie zachowywac, do mojego kolejnego wyjazdu jeszcze prawie 3 tygodnie (jade dopiero po świetach ) nie wiem moze zabiore ja do siebie na ten czas sprawdze czy jestem w stanie z nia zyc tak na codzien czy jestem w stanie to scierpiec i bede miał nad nia wieksza kontrole, jezeli cos nie bedzie grało to łatwiej to wychwyce. Taki mam plan jak narazie.

Gość eeeeeeee......................
ty chcesz z facetem pogadać po męsku???????? Przecież to ona Ci się puściła a nie on. Czy ty z nim żyjesz???????????? To z nią powinna być rozmowa po męsku!!!! Co do ojcostwa to panna sama powinna porozmawiać sobie z ew. przyszłym ojcem. I załatwić formalności...

bosa bosa nie odzywaj sie jak nie masz do powiedzenia nic w temacie, a moją dysortografię zostaw w spokoju.

Ona z nim gadała ale on ja zbyl i sie wyparł powiedział ze ono nie jest jego, zreszta pisałem juz o tym a co do meskiej rozmowy to tak chce z nim pogadac jak nie da sie slowami to w inny sposób, on wiedział ze ona jest w związku a mimo to sie z nia przespał, jak była wstawiona. Ja moze jaki jestem i jaki byłem, to nigdy nie "brałem" sie za zajętą panienkę i w dodatku pijaną. Jak była wolna ale pijana a po wytrzeźwieniu dalej chciala to ok ale nie tak.

Czlowieku, dlaczego chcesz sie spotkac z kochasiem swojej dziewczyny ? On zachowal sie jak typowy facet. Ona byla chetna, to ja "bzyknal". Wazniejsze jest to jakie Ona miala powody, zeby przed Nim nogi rozkladac, ale TY nie chcesz widziec jej winy, Ty ja za wszystko usprawiedliwiasz. Naiwne to, i moze miec jeszcze gorsze skutki. Jezeli Ona przekona sie, ze moze Ci wmowic kazda ciemnote, to kazda nastepna zdrada bedzie juz tylko tradycja. Uwazam, ze przed podjeciem ostatecznej decyzji, potrzebny jest czas i wyciszenie. Nie podoba mi sie naklanianie kobiety do badan prenatalnych, bo naraza to zycie i zdrowie dziecka, ktore jest najbardziej niewinne w tym towarzystwie. Daj sobie czas na ogarniecie calosci, poczekaj cierpliwie na urodzenie sie dziecka. Uspokoj swoje mysli. Waznych decyzji zyciowych nie powinno sie podejmowac w zlosci i niepewnosci.

jak kotka nie da to kotek nie weźmie............ to ze on jest chętny na zajętą panienkę to nie znaczy, że ona mu ma dać- ona powinna mieć świadomość tego, że jest z tobą!!!!!!!! Nie zwalaj winy na gościa!!!!!!!! Jeżeli facet nie przyznaje się do dzieciaka to załatwi sprawę sądownie i tyle.

Gość oczywiscie ze testy DNA
autorze myslisz testy DNA z badania prenetalnymi badania prenatalne-robi sie po to zeby wykryc wady w rozwoju dziecka a testy DNA- to wiadomo..powiem Ci że szczerze Ci wspołczuje...i niezadroszcze...ale chyba sama bym wybaczyła zadrade- dobrze ze moj facet tego nie czyta

To prawda ze "jak kotka nie a to kotek nie wieźmie" ale ona do łozka tez raczej go sila nie zaciagneła, a facet powinien tez miec jakies zasady, ja przynajmniej z domu wynioslem taka zasade ze "cudzego sie nie rusza" i przez całe swoje 27 letnie zycie tej zasady sie trzymam. Tylko jak widac dla niektórych liczy sie tylko ich własna przyjemnosc ;/

trza ją było kopnąć w zad od razu po tym jak się odwiedziłeś 😴 teraz to ci radze znaleźć sobie jakieś zajęcie (odśnieżanie chodników itepe) bo masz za dużo czasu i za dużo myślisz 🖐️

chłopie- ty jesteś jakiś nie tak>>>>>>>>>>> Masz pretensje do faceta- każdy facet sobie użyje jak mu pozwoli dziewczyna ( o naiwności). Pretensje to masz mieć do dziewczyny!!!!!!!!!! To jej dupa i jej teraz ciąża, a co za tym stoi problem............ Większość Ci tłumaczy, że powinieneś zabezpieczyć sie prawnie przed skutkami, bo jak za 5- 10 lat będzie powtórka to udupi cie z alimentami na nie swoje dziecko!!!!!!! Ale y masz tylko nienawiść do faceta. A powinieneś mieć głowę na karku i przede wszystkim teraz myśleć!!!!!!!! Możesz być z nią i wziąść ślub- przecież to twoje życie i twoje problemy. Tak czy siak uspokój się, ochłoń przez parę dni. Tutaj tylko spokój i rozsądek może jeszcze coś pomóc.