Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek525

pomozcie blagam !!!

Polecane posty

hej dziewczyny mam pytanko od ostatnich kilku miesięcy odczuwam duży ból po prawej stronie brzucha pod zebrami od ostatnich kilku dni ból się nasilił doszły mdłości nudności i kucie pod zebrami i wczoraj biegunka po kilku tabletkach ból się zmniejszył. bardzo proszę pomóżcie mi bo boje się iść do lekarza bo moja pani doktor to zawsze stwierdza grypę lub ciąże a u ginekologa ani razu nie byłam nie było mi to potrzebne robiłam test i wyszedł negatywny niewidem co robić a mam dopiero 18 lat w maju i potrzebuje zgody rodzica a jak się dowiedzą to będą się drzeć bo mi nigdy nie może nic dolegać a zapomniałam dodać ze przytyłam ostatnio 10kg i miesiączkuje normalnie rodzice mojego chłopaka mówią ze może być to wyrostek

Gość oleczka 32
Gdyby to był wyrostek juz dawno byś z bólu nie wytrzymała

Gość oleczka 32
zgody rodzica na co ?

A my jesteśmy lekarzami ze mamy Ci powiedziec?? Dlaczego nie powiesz rodzicom ze musicie koniecznie isc do lekarza, a jak to cos poważnego to chces cierpieć albo doprowadzić do krytycznego stanu?

Gość kamienie wpęcherzyku zółciowym
zrób ug wątroby i pęcherzyka. to mogą być kamienie. miałam identyczne bóle. po 2 tyg. poszłam na usg i okazało się, że to kamień w woreczku. później operacja, a teraz mam spokój. jadasz tłusto/ciężkostrawnie ?

zrób badanie krwi, jeśli będziesz miała podwyższone próby wątrobowe to szybko usg wątroby. nie ma co się męczyć. operacja usunięcia kamieni jest szybka i mało inwazyjna - zostają 4 malutkie blizny. tylko później trzeba uważać na to co się je.

w znieczuleniu ogólnym więc nic nie czujesz. ja operację miałam o 13, a następnego dnia o 12 byłam już w domu, więc szybko się po niej dochodzi do siebie. powodzenia. i zdrowia!