Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upzksoddjkd

Mam w domu 3-letniego chłopca -był molestowany :(

Polecane posty

Gość upzksoddjkd

Witam. Czy któraś z mam była w podobnej sytuacji? Jakiej pomocy zasięgnąć? Ujawnić ? Jak udowodnić ? Rozmawiałam dzis na temat zachowania 3 letniego chłopca którego mam w rodzinie zastępczej i powiedzieli mi że dziecko było na pewno molestowane sexualnie !!! ;/ Jak on to rozpoznał ? Czy nadal powinnam starać sie o te dziecko ? jestem w stanie mu pomóc? Zapewnić profesjonalną opieke jako normalny cżłoweik bez studiów pedagogicznych ?

Gość izusia.87
a chcesz go adoptować? biedny chłppczyk oczywiście że mu pomóż on potzrebuje opieki,ciepła to jest straszne że w takim wieku taki chłopczyk już tyle przeszedł ja mam synka troszke młodszego i nie wyobrażamsobie takiego czegoś:(

Gość upzksoddjkd
Wziąść w rodzine zastepczą ;/ Nie wiem , boje sie że nie dam rady mu pomóc ....

Gość Konrad_30xs
potencjalni rodzice z rodzin zastepczych nie maja wsparcia jakis psychologow czy pedagogow ? Ich trzeba zapytac a nie nas, debili, na forum. Mam nadzieje, ze placimy jakiejs bandzie psychologow czy kogostam, ktora bedzie w stanie Ci odpowiedziec. Czy dziecko molestowane seksualnie zachowuje sie jakos inaczej ? Przeciez to normalne dziecko, czas przykryje wspomnienia.. tylko trzeba mu ten czas dac.

Gość werwerwerewrew
nie wierze żeby to była prawda, że nia mas zpojecia o takich sprawach... szook. nie ma szkoleń dla rodziców zastępczych? Poczytaj książki Cathy Glass.. :p