Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla ciotka,

padaczka u dziecka;(

Polecane posty

Gość zla ciotka,

Mojej siostry corka byla zdrowa, pelna energi dziewczynka.. byla, bo tydzien temu miala pierwszy objaw padaczki;( mala ma 4 lata a juz taka choroba;( co sie dzieje z tym swiatem, wszedzie jak nie morderstwa to choroby.

Ale padaczka to naprawdę nie koniec świata. Są dużo gorsze choroby i dzieci muszą się z nimi zmagać. Mała musi iść na diagnostykę padaczki dostanie leki i będzie dobrze.

Niby nie koniec świata.... Ale u nas od padaczki nastąpił koniec świata!!! U mojego przybranego brata zdiagnozowali wieku 2,5 lat padaczkę. Podali jemu leki od których cofnęła się mowa.A na ratunek było już za późno. Dziś ma prawie 11 lat,nie mówi mimo różnych terapii,rehabilitacji , odwiedziliśmy mnóstwo światowej klasy specjalistów i nic. ......jedynie co ataki są rzadsze.

Gość ja chorowałam
na padaczkę wieku dziecięcego...skończyłam studia z wyróżnieniem, mam rodzine, prace więc to nie koniec świata. Tylko co jakis czas nadal muszę robić EEG dla kontroli. jak narazie spokój z lekami i z napadami :)

Gość ja chorowałam
dodam, że nie biorę leków po od ok. 7 lat. A u mnie wykryto padaczke jak miałam cos koło 4 lat

widocznie miał źle dobrane leki. Mój syn miał niecałe 2 lata jak stwierdzili u Niego padaczkę. Dostał leki napady przeszły. Młody super się rozwija, coraz więcej mówi. Naprawdę są dużo gorsze choroby. Dostanie leki i będzie dobrze.

u mojego bratanka zdiagozowali padaczke w wieku 3 miesiecy , rozwija sie ok , bierze leki