Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam małego

chciałbym pozbyć się yay.

Polecane posty

Gość mam małego

Bo tylko w majtkach przeszkadzają. Wogóle ich nie używam. Ostatni raz kochałem się z żoną w połowie listopada, a poprzedno 1,5 roku wczesniej. Fiuta mam małego, 5 cm w spoczynku. Choć w wzwodzie rośnie mi do 15 cm to i tak wiele nim nie działam. A tak to prznajmniej majtki bedą ładniej leżały, czasem nawet koronkowe będę mógł sobie założyć. Fiuta na razie chcę zostawić, bo jednak czasem przydaje się do sikania, szczególnie w zimie. A jak nie będzie yay, to przynajmniej nie bedzie nabrzmiewał i stwarzał niekomfortowych sytuacji.

Z cewnikiem urologicznym nie będziesz miał takich dylematów. Tnij.

Gość mam małego
A czy taki zabieg jest w Polsce legalny i ktoś mi "to" zrobi? Nie chodzi mi o NFZ, bo stać mnie, by za to zapłacić.

Gdyby twój kóótas był chory, nie do uratowania wtedy tak. A wobec twojej fanaberii prywatnie li tylko.

Gość mam małego
no właśnie chcę to zrobić prywatnie, ale w dobrych, bezpiecznych warunkach.

To proces skomplikowany. Myślę jednak, że istnieje taka możliwość.

W sensie, że są takie gabinety. Sprawdzone, bezpieczne. Ale czy to dla ciebie będzie bezpieczne? Może powinnieneś najpierw obciąć sobie palca? Na przykład kciuka stopy? Tak dla sprawdzenia jak ci bez niego.

Gość mam małego
Ale palec jest mi potrzebny. Mały u ręki do dłubania w nosie, u stopy przydaje się przy chodzeniu. A yaya? Może i byłyby przydatne przy seszeniu, ale ja tego (prawie) wogóle nie robię. I chyba już nigdy nie bedę, bo nawet moja asystentka nie traktuje jak faceta.

No niby tak. Zawsze możesz sobie atrapę kciuka kupić i zakłądać na stopę. Taką ala skarpetkę z palcami, z tym że kciukowy palec skarpetkowy będzie wypełniony. Ja zdecydowanie ejstem za tm, byś najpierw przetestował brak jakiegoś mniejszego członka. Palce stopy jest zdecydowanie mniejszy niż kóótas. Mówię o palcu myśląc, że języka nie chciałbyś się pozbawić, prawda?

Gość mam małego
Ale ja nie chcę pozbywać się fiuta tylko yay.

Nie mój drogi. Fiut z jajami jest za pan brat. Albo wsjo albo nie zawracaj mi gitary. Więc?

no wiesz co.co to z ciebie za męzczyzna zostanie.jaja są fajne,twoje także

Gość mam małego
ale z moich nikt nie chce korzystać