Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucky_ Me

Oryginalne zabawki dla dzieci

Polecane posty

Gość Lucky_ Me

Zapraszam do mojego sklepiku z oryginalnymi zabawkami dla dzieci. Nowością jest to, że każda zabawka występuje tylko w jednym egzemplarzu. Jeśli chcecie dać dziecku coś, czego nie mają inne dzieci, zapraszam... http://pl.dawanda.com/shop/LM

Gość Bądź sobą
mylisz pojęcie zabawki z przytulanką, poduszką...

Gość Mysza_87
Dokładnie... jeśli szukacie oryginalnych zabawek, tematycznych, związanych z konkretnymi bajkami czy dobranockami to polecam ToysRUs:) tam na pewno znajdziecie super zabawki:)

Gość anaianamana
Te maskotki są przerażające!

Gość ewabielszczanka
okropne sa...chyba do straszenia dzieci, nie do zabawy

Gość moda modą
dzięki, ale akurat najmniej szukam zawsze maskotek i poduszek. takie prezenty mnie zawsze wkurzają, bo mam juz ego sporo, a właściwie niczemu nie służy

Gość MamaMani
To są "marzanny" do utopienia w 1szy dzień wiosny? ;)

Gość chyba jednak wolę
masową produkcje pluszaków dla plebsu :)

Gość gość
A ja polecam naprawdę oryginalne zabawki Sylvanian Families mamamartas.pl. Można kolekcjonować, wymyślać i razem z dziećmi wrócić do dziecięcych lat:) Naprawdę warto

Gość gość
autorko, tutaj piszesz zabawki a na stronie jak byk pisze "Lucky Me to ręcznie robione maskotki, poduszki i dodatki." nie zabawki!!!!!!

Gość gość
przecież to nie są zabawki tylko poduszki. takich rzeczy jest na pęczki w sklepach i trzy razy taniej.

Gość gość
nie dosc ze niezbyt ładne te poduszki i przytulanki to cena kosmiczna jakaś

Gość gość
poduszki z imionami sa OK ale te twarze.... nawet mnie przerażają :) za darmo bym nie chciała.

Gość gość
Ostatnio zakupiłam w Berner Toys oryginalny towar www.berney-toys.pl

Gość AlaJal
Modne czy nie, ważne, żeby rozwijały kreatywność: Kasia dostała ZUBBER'a na MR JOY. pl na Mikołajki:)

Gość Nawis
Bardzo oryginalne ostatnimi czasy są obrazki, które można wysypywać piaskiem. Moje dzieciaki przyniosły ten "pomysł" ze szkoły. Na dzień dziecka zamówiłam im taki zestaw na fikolo.pl.

Gość gość
Oryginalność dla małego dziecka w kwestii zabawek nie ma większego znaczenia. Uważam, że będzie się bawił tym co mu dasz, więc szczerze mówiąc ja staram się wybierać klasyczne zabawki np. samochody, ciężarówki itp np takie http://www.alfasj.pl/oferta_item.php?id=9 uniwersalność w wyborze, dziecko i tak samo zadecyduje

Gość gość
autorko-zabawki tragedia.Nie wstyd CI takie coś sprzedawać?to wygląda jak jakaś lalka z horroru :O

Gość gość
dlaczego ty zyjesz dzieckiem uczysz je by nue byc soba nie miec hobby jak ty 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
Ja swoim pociechom kupuję buty na stronie allinside.pl. Jest tam bardzo dużo zabawek, szczególnie wybieram jakieś interaktywne

Gość gość
ja ostatnio odnalazlam sklep www.jokomisiada.pl i powiem szczerze, ze naprawde mega :O duze wyposazenie, mozna znalezc zabawke po kategorii no, nie spodziewalabym sie, ze cos takiego mozna znalezc w necie

Gość gość
bardzo fajne zabawki edukacyjne dla dzieci można dostać w http://www.modelmaking.pl/ ja tam kupowałam i dziecko chętnie korzystało z tych zabawek

Gość gość
ja kupuje zabawki dla dzieciaków tutaj www.jokomisiada.pl - jeszcze nigdy nie bylo tak zeby nie byly zadowolone:)

Gość gość
cześć, dzięki za polecenie tej hurtowni z zabawkami z www.jokomisiada.pl - znalazłam wiele fajnych perełek.

Gość WeronikaT1
Z autopsji powiem, że bardzo fajnym pomysłem są składane modele takie jak te http://skleprevell.pokazywarka.pl/ . Mój syn spędza przy nich długie godziny co w sumie mnie cieszy, bo przynajmniej nie siedzi przed komputerem zbyt długo.