Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna mama nie wie

czy robiłyscie"loda"

Polecane posty

Gość ona23456
hahaha->wasze wypowiedzi są naprawdę...no nie mogę uśmiałam się do łez:P raz, że nie mam faceta - był ale się zmył:P dwa jestem dziewicą:P a nawet jakbym prowadziła bujne życie seksualne i tak bym nie zrobiła loda:P a tym bardziej nie pozwoliła mu na minetę czy minute - jak zwał tak zwał:P

Gość naprawde wredna
jesli ten ktos jest dla ciebie wazny,to oczywiscie,ze nie jest straszne ale kazdy facet smakuje troszku inaczej,zalezy jaka dietę stosuje;) nie mozesz sie pzremóc-nie łykaj,po prostu skończ jak on zacznie kończyć;)

Gość aha123456
" do ona=>aaa facet ci nie robi minety współczuję,a miałaś kiedyś orgazm? wiesz w ogóle co to łechtaczka? współczuję ubogiego życia seksualnego. leżysz jak kłoda,on wkłada,sapie, spuszcza parę z kija a ty myślisz co się wydarzy w kolejnym odcinku m jak miłość." ale się usmialam :D

Gość facet z dużym
No i jak zwykle wiedziałem, że ktoś tak oziębły i seksualnie nieudolny jest dziewicą :D Facet się zmył, bo mało który chciałby się wiązać z dziewicą i z kobietą, dla której uprawianie seksu oralnego byłby największym dramatem życiowym :D

Gość facet z dużym
A można wiedzieć ile owa cnotliwa kafeterianka pod nickiem ona23456 ma lat? :classic_cool:

Gość ona23456
facet->a powiem ci ile mam lat a co...27...a mój eks się zmył bo poczuł młodszą szparkę i uciekł jak pies za suką:P

Gość Ak ak jac s
Zaden czarny nick sie nie wypowie?! Bo sie boi ze zostanie zjechany! Chyba ze jeden coś napisze to i reszta.

Gość facet z dużym
Ja pierdole 27 lat i jesteś dziewicą? Przecież to CHORE. Była jeszcze z facetem i pomimo takiego wieku nie poszłaś do łóżka? Masakra. Sama też jesteś jeszcze młoda. Facet się zmył, bo nie dbałaś o sferę seksualną bez której związek nie ma szans.

Gość kotki na wierzbie
A co to? taki grzech loida nie robić????? że co? że biedny chłop!??? A baba to co???? Jak chłop taki światowy to niech najpierw minete zrobi...!!!!!!

Gość ona23456
tak mimo 27 lat jestem dziewicą...tak wyszło...a z moim ostatnim facetem nie poszłam do łóżka i dobrze zrobiłam skoro i tak mnie zostawił:P

Gość do ona
to wez idź odrabiaj lekcje i nie udzielaj się. ja przez 4 lata mojego pozycia tez tego nie robilam, moj facet mnie do tego namawial, ale nie chcialam, potem zwiazalam sie z innym i jakos sie przemoglam, chociaz bez szalu; a teraz? moge w kazdym momencie:) do tego trzeba po prostu dojrzec.

Gość facet z dużym
ona23456 No i co by się stało jakbyś poszła z nim do łóżka i cię zostawił?

Gość aha123456
do faceta: to miala isc z byle kim aby tylko dziewicą nie być??? gadasz jak nastolatek, w ogole co to za chłop co siedzi na babskim forum? a minetke pierwszy byś zrobił czy od razu czekałbyś z fujarką ?

Gość kotki na wierzbie
faceci to moja droga chcą tylko sexu z super laskami! resztę mają w dupie... czy ciebie czy dzieci!! Dla nich liczy sie tylko sex.... zwierzęce dupcenie i nic więcej,,,, mówie ci to ta , kobieta po 18 latach związku... tylko sex i zgrabna dupa sie liczy, nic wiecej,

Gość ona23456
to ja cos powiem, jesli uciekl tylko dlatego, że mu nie zrobiłam loda to niech sie wali i to oznacza, że nie kochał mnie wcale...

Gość ona345678
te wypowiedzi to jakas marna prowokacja. ona 27letnia dziewica pisze o mlodszej szparce...nie mlodsza tylko jakakolwiek.

Gość facet z dużym
ty z nim nawet nie współżyłaś, więc co się dziwisz. Po prostu rozczarował się tobą.

Gość aha123456
"No i co by się stało jakbyś poszła z nim do łóżka i cię zostawił?" a mało to wpadek i dziec niechcianych?, antykoncepcja nie jest w 100% pewna, a potem bys pieprzył ze po co do łóżka szła

Gość kotki na wierzbie
a faceci to świnie....... im si e bidokom wydaje że jak mają 40+ to są najbardziej pożądani i wgl.... ale to może i dobrze że mają marzenia...

Gość facet z dużym
aha123456 Minetę mogę robić nawet 10 kobietom po kolei. Wcale nie mam uprzedzeń do tego. Skoro z nim była to raczej nie był to pierwszy lepszy, prawda? Poza tym mieć 27 lat i być dziewicą to jest wręcz sprzeczne z naturą.

Gość aha123456
facet założe się ze jestes ledwo co dwudziestolatkiem, moze nawet gimnazjalistą, moj mąż, gdybym chciała czekac z seksm do ślubu, uszanowałby to., a takie małolaty jak ty nie maja pojęcia co to znaczy

Gość facet z dużym
"a mało to wpadek i dziec niechcianych?, antykoncepcja nie jest w 100% pewna, a potem bys pieprzył ze po co do łóżka szła" Antykoncepcja daje tak duże bezpieczeństwo, że nie trzeba się martwić. Widzę, że jesteś równie pomylona co ta 27 dziewica no i za pewne sama jesteś dziewicą.

Gość aha123456
"Minetę mogę robić nawet 10 kobietom po kolei. Wcale nie mam uprzedzeń do tego. Skoro z nim była to raczej nie był to pierwszy lepszy, prawda? Poza tym mieć 27 lat i być dziewicą to jest wręcz sprzeczne z naturą.: nie mam wiecej pytan i nie chce mi się powtarzac tego co juz pisałam

Gość facet z dużym
aha123456 tak jasne, mogłaś od razu kazać mu czekać jeszcze 5 lat po ślubie aby mieć pewność, że nie rozwiedzie się z tobą zaraz po nocy poślubnej. Ja uważam, że to poniżające dla faceta, gdy jego partnerka nie chce uprawiać z nim seksu, dlatego nie wyobrażam sobie wiązać się z taką kobietą.

Gość aha123456
litości, czy ja pisalam o czekaniu 5 lat po slubie? mowilam do slubu

Gość ona345678
aha co sie tak spinasz? facet ma duzego to nim mysli, ale trudno sie z tym nie zgodzic, ze 27letnia dziewica to juz o chorobe zakrawa

Gość ona345678
facet z duzym??? antykoncepcja nie daje gwarancji 100 proc.

Gość facet z dużym
Czekanie do ślubu to też ciemnogród i przesada moim zdaniem. Jak są pary gdzie obie strony się na to godzą to ok, ale ja nie wyobrażam sobie być z kimś takim w związku.