Dusiunia 0 Napisano Marzec 18, 2013 Mysle ze w koncu powinnam sie wybrac do gina. Panicznie sie boje bo nie wiem jak usiasc na fotelu i boje sie bolu albo ze sie podniece podczas badania... pomocy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisi8888 Napisano Marzec 18, 2013 normalnie :p siadasz tylkiem na fotelu (między podpórkami na nogi) a potem opierasz odnóża na tych podpórkach :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisi8888 Napisano Marzec 18, 2013 nie podniecisz się :D w gabinecie ginekologicznym nie sposób się podniecić :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dusiunia 0 Napisano Marzec 18, 2013 Dzieki za pomoc, a co z bolem? Jak narzeczony mi wklada tam 2 palce gdy jestem mocno podniecona to i tak czuje lekki dyskomfort na poczatku,... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm mm Napisano Marzec 18, 2013 pierwszy raz bylam z 'marszu'/ tzn. nie wiedzialam ze czekaja mnie odwiedziny u gina. mialam taki pakiet badan potrzebnych mi bardzo ale majac 17lat nie sadzilam ze musi to byc takze gin. dowiedzialam sie 3h przed samym badaniem xD troche bolalo. z racji ze bylam dziewica to wsadzila mi tylko palce umaziane zelem i tyle. ale jesli idziesz z jakims problemem to moze Cie dluzej meczyc :) pozniej poszlam jakies 2lata pozniej do gina ale juz nie jako dziewica i tez mnie badal palcami, wziernikiem i USG dopochwowe. bolec troche boli ale nie ma sie czego bac. najwazniejsze zeby sie rozluznic i nie spinac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisi8888 Napisano Marzec 18, 2013 no troche boli, ale idzie wytrzymac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dusiunia 0 Napisano Marzec 18, 2013 A w ciazy kiedy trzeba isc do gina zeby dostac becikowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm mm Napisano Marzec 18, 2013 do 10tygodnia od daty ostatniej @. spokojnie zdarzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renatka5 Napisano Wrzesień 2, 2013 Witam. Polecam stronkę www.pierwsza-wizyta.za.pl Wszystko ładnie opisane, bez zbędnej pruderii, parę fotek i filmów. Warto zajrzeć. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 3, 2013 Pierwsze bzykanie,potem badanie.To polskie dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach