Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona pomocy !!!!

BIALY SLUZ NADAL BRAK OKRESU

Polecane posty

Gość ona pomocy !!!!

witam. mam problem i prosze was o normalne odpowiedzi. w lutym poronilam ciaze. bylam ostatnio u lekarza ktory stwierdzil grzybiczne zapalenie po lekach. pytalam sie kiedyb powinnam dostac okres ale nie udzielil mi odpowiedzi. dostalam kolejne leki ale dopochwowe. dzisiaj po stosunku ( pozwolil sie kochal ale kazal sie zabezpieczac ) zauwazylam duzo bialego, ciagnacego sie sluzu. byl bez zapachu. nie wiem co to oznacza. wiem jak wyglada grzybiczne zapalenie ale dzisiaj on roznil sie. wczesniej owszem kochalismy sie bez zabezpieczenia, partner nie konczyl we mnie. co to moze oznaczac?

Gość ona pomocy !!!!
prosze pomozcie

Gość hmm mm
data ostatniej @?

Gość hmm mm
tak, tyle ze to moga byc te leki dopochwowe-one po pewnym czasie sie rozpuszczaja (przeciez nie sa ze stali) i musza sie chyba resztki wydalic, no nie?

Gość ona pomocy !!!!
ostatnia miesiaczke mialam 02,12,12. zaszlam w ciaze i 15 lutego lekarz stwierdzil poronienie. serce przestalo bic ok 1 lutego. nie wiem co o tym myslec. wiem, ze leki sie rozpuszczaja ale biala wydzielina nie jest wytwarzana 24 h po przyjaciu ostatniej tabletki dopochwowej

Gość hmm mm
tylko zrozum, ze po takim poronieniu cykle moga sie rozlegulowac. mozesz zrobic ten test ale watpie by cokolwiek z tego bylo, bo rozumiem ze bardzo chcesz znow zostac mama. tyle ze to narazie niemozliwe

Gość ona pomocy !!!!
Owszem, chce zostac mama ale zdaje sobie z tego sprawe ze to narazie nie jest mozliwe. zastanawia mnie jednak ten sluz... nigdy takiego nie mialam. pojechalam do lekarza bo go zauwazylam wczesniej. on nawet nie wzial wymazu do badania tylko odrazu przepisal leki.

Gość hmm mm
a USG robil? to moze plodne dopiero masz.

Gość ona pomocy !!!!
Ostanio lekarz jak pojechalam do niego zrobil USG i nic nie powiedzial. Jak zapytalam skad u mnie grzybiczne zapalenie to stwierdzil, ze on nie wie. tylko na podstawie obserwacji stwierdzil grzybice. nie rozumiem tutejszych lekarzy. sluz plodby jest barwy mleka?

Gość hmm mm
zmien lekarza ale w moim przypadku gin stwierdzil zapalenie po badaniu na fotelu (palce i naciskanie na brzuch) i zadnych wymazow nie mialam. wiekszosc infekcji jest grzybicza. a sluz to moze od tej grzybicy? tzn uplawy?

Gość ona pomocy !!!!
Wlasnie w tym problem, ze nie mieszkam w Polsce. tutaj ciezko o dobrego lekarza. wracajac do badania. on wzial tylko wziernik i popatrzyl. zaznacze, ze ta wydzielina nie ma zapachu i nic mnie nie bolalo. owszem na drugi dzien lekko wargi sromowe ale to nie od grzybicy. co do sluzu to zauwazylam go po stosunku wiec sadze, ze nie sa to uplawy

Gość ona pomocy !!!!
Nawet nie wiem kiedy powinnam dostac okres a bardzo sie denerwuje bo wiem jak juz przyjdzie ta 1 @ bede wiedziala, ze tam jest wszystko w porzadku

Gość hmm mm
bylas lyzeczkowana? ile trwalo krwawienie po poronieniu? moim zdaniem po prostu sie rozlegulowalas i teraz moga Ci dni plodne wyskoczyc