Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 545315julia445454

boi się powiedzieć prawdę, dlaczego?

Polecane posty

Gość 545315julia445454

otóż mam chłopaka i niestety ostatnio dowiedziałam się, że nie powiedział mi całej prawdy o pewnej sytuacji, wyszedł do kolegów, jak twierdził wypił dwa piwa i wrócił po dwóch godzinach. Ja byłam wtedy w domu i pisał ze mną smsy. Jednakże co się okazuje.. mówiąc wprost nieźle popił i co najgorsze wracał pijany samochodem.. co prawda jakis kilometr może ale sam ten fakt mnie zdenerwował..(nie mieszkamy razem) najgorsze jest to, że może ze 3 razy zdarzyło mu się tak samo. Dowiedziałam się po fakcie o jakieś popijawie.. Ostatnio nawet poważnie mnie okłamał i powiedziałam wyraźnie że nie życze sobie takich rzeczy więcej.. On nie wie, że ja wiem (dowiedziałam sie od znajomych przypadkiem), czy ja przesadzam? martwię się o niego..

Gość tarudaspodósemka
nastraszyłas go po prostu to sie boi

Gość gretna green
A ja bym sie bardziej martwiła o tych, ktorych może zabić jadąc po pijanemu. Jeśli sam sie głupek zabije, to i lepiej dla świata, gorzej, jak na drodze stanie mu np. dziecko....

Gość wredniucha101
po co ci związek z alkoholikiem?

Gość koziawolkaa
czy ja przesadzam? martwię się o niego.. tak, bo przestajesz się martwić o siebie w tym wszystkim niewinnie się to zaczyna A On Cię okłamuje, nie zdziwiłbym się, gdyby miał problemy z alkoholem A ty wpadasz we WSPÓŁUZALEŻNIENIE, poczytaj sobie o tym

Pije, okłamuje i jeździ po pijaku samochodem, a ty się o niego martwisz? Może czas zamartwić się o sens bycia z kimś takim.