Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do polglowka wertypa

Masz debilu, cos dla ciebie

Polecane posty

Gość aska !
Glupol nie wiedzial ze to rosjanin, ale przeczytal ze mial na imie Samir i skojarzylo mu sie z ciapatym. xxx Dobrze mu sie skojarzyl, to jest Czeczen a czeczeni to muzulmanie.

Gość szczesliwa mezatka
Haha poleciała zmywac talerze i serwowac kanapki w jakims Subwayu a jak przyjdzie to i tak będzie bidulka musiala obiad gotowac dla swojego bialego maczo Polaka. A niech sporobuje przypalic czy cos to zaraz jej zdzieli ;) tak jak mowia :Bo zupa byla za słona :P Tymczasem ja sobie odpoczywam, dzisiaj jest moj day off w pracy, ale jak moj maz Pakistanczyk wroci po ciezkiej pracy do domu to i tak mi ugotuje obiad i jeszcze po tym obiedzie pozmywa. Zal mi ciebie i twojej niewolniczej pracy. Ja to sobie przynajmniej pozyje :D A teraz mozesz mi zazdroscic i tak co napiszesz mam gleboko w dupie 🖐️

wy nie porownujcie tutaj polakow do muzulmanow! jak cos sie zdarzy raz na jakis czas bo polakowi jakiemus szajba odbila to i tak jest nic w porownaniu z tym jak muzulmanin potrafi cie okaleczyc, zgwalcic czy zabic na oczach swiadkow, bo ma na to przyzwolenie i aprobate spoleczenstwa. a ile takich spraw wogole nie wychodzi na swiatlo dziennie, bo baby siedza cicho ze strachu a mezczyzni sie nawzajem chronia. a prawo stanowia mezczyzni. gdyby owy przypadek, czyli ona zerwala a on jej zlamal nos.. zdarzyl sie w panstwie arabskim to na pewno nie pisano by o tym artykulu, malo powiedziane, ona by nie pisnela slowkiem nawet tylko wrocila do swojego kata gdzie jest miejsce kobiety. tysiac razy wolalabym byc z brzydkim polakiem niz przystojnym muzulmaninem...

mezatka --> ciesz sie ze mieszkacie w uk, prawo cie tutaj chroni. ale nie watpie ze masz wspanialego meza, od kazdej reguly istnieja wyjatki. tylko ja osobiscie nie chcialabym tego sprawdzac...

Gość aska !
szczesliwa mezatka opisala wlasnie zycie swojej matki Polki "Haha poleciała zmywac talerze i serwowac kanapki w jakims Subwayu a jak przyjdzie to i tak będzie bidulka musiala obiad gotowac dla swojego bialego maczo Polaka. A niech sporobuje przypalic czy cos to zaraz jej zdzieli tak jak mowia :Bo zupa byla za słona " Wyrazy wspolczucia.

Gość blockhead
a co zlego jest w pracy w takim subway czy innym podobnym miejscu?? :o

Gość aszaga
szczesliwa mezatka "Haha poleciała zmywac talerze i serwowac kanapki w jakims Subwayu a jak przyjdzie to i tak będzie bidulka musiala obiad gotowac dla swojego bialego maczo Polaka. A niech sporobuje przypalic czy cos to zaraz jej zdzieli tak jak mowia :Bo zupa byla za słona " :D Takie zycie ta panna zna :O Uslugiwanie, bicie to u niej normalka. Laska pochodzi z jakiejs patologii, to sa obrazki, ktore widziala w domu rodzinnym. Moze tez z takim lumpem byla :O I takie wlasnie denne patologiczne laski wiaza sie z ciapatymi. Ciapaty nie ma szans u madrej, ladnej, pochodzacej z normalnego domu dziewczyny. Tylko te smieci po bialych moze zbierac.

Gość aska !
zapytaj szczesliwej mezatki

Gość cgjlpjvgy
Klucicie się o to ktora nacja mocniej i w jaki sposób przypierdoli? Zenada..przemoc to przemoc, pi kija ta licytacja? Obojętnie z jakiego kraju jest facet, psychol to psychol, nacji nie wybiera...w polsce przypierdoli w głowę , w PAkistanie zasztyletuje, efekt ten sam...litości...w Polsce chyba nie ma osoby która nie slyszalaby sąsiada bijacego zone cdzieci, kwas, nóż, młotek, siekiera, cóż to za różnica..

Gość ahhhh ta Tink
Blockhead aka Tink. Nic nie ma zlego w pracy w Subwayu tak samo jak w Cafe Nero co nie? ;) ;) :D

Gość blockhead
o fanka tink wrocila :o uposledzone dziecko

Gość ahhhh ta Tink
kazdy wie, ze jestes Tink. glupio ci sie zalogowac teraz? :D To wz sobie zaczernij ten nick. Przeciez i tak tu siedzisz caly dzien, droga Tink :D :D

Gość blockhead
kazdy, czyli ty? Siedze caly dzien? No zobacz sledzisz moje wpisy? Moze zajmij sie wlasnym zyciem to twoja chora obsesja minie...Chociaz pewnie zycie nudne jak flaki z olejem masz to i teorie spiskowe na kafe wymyslasz. Zal mi takich jak ty

Gość ahhhh ta Tink
teorie spiskowe :D :D sie Tink za duzo seriali sensacyjnych naoglodala :D oj Tink Tink. z ciebie to jest niezly ubaw :D :D

Gość ahhhh ta Tink
jak tylko jakis temat o pakolach to juz tink jest. ona w pogotowiu na kafe zawsze :D bez kafe ona zyc nie moze buhahahha :D

Gość blockhead
ja tu tink nie widze :D:D:D

Gość blockhead
poza tym ten temat jest o Polakach, ktos nie potrafi czytac?? Idz dziecko odrob lekcje bo jak widac sama od kafe uzalezniona jestes a piszesz na innych... Pewnie jestes ta co atakuje azjatycka non stop :D

Gość z azjatyckiego przyglupa
wiele osob sie tu nabija :D A przyglup jak to przyglup, nie widzi, ze jest celem zabawy i pcha sie w srodek jak swinia w koryto :D

Gość ahhhh ta Tink
Dobra dobra Tink nie zmieniaj plyty :D Teraz jest temat o tobie i wez to na klate smikuchowa ;) a powiedz jak tam brytyjskie patrole? Sprawdzili kafeterie w poszukiwaniu tego kto wrzucil twoje fotki? Cos sie ociagaja ci angole :D

Gość ahhhh ta Tink
smoluchowa :D