Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikimiki2434

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość tikimiki2434

Uprawiałam z chłopakiem petting 9 dnia cyklu. Cykle mam zwykle 30-32 dniowe. W pewnym momencie on dotknął swoim członkiem mojej pochwy. Poczułam jakiś płyn. Chciałam zabrać mu rękę, ale on zdążył potrzeć nią po tym płynie i następnie po całych moich drogach rodnych. Wiem, że to głupie ale od kilku dni dość mocno boli mnie jajnik, mam wzdęcia, problemy z wypróżnieniem, wrażliwe piersi. Okres powinnam mieć za jakiś tydzień. Czy jest możliwość ciąży w tym przypadku?

Gość nieeeeeeeeeee to znowu ty?
tak,ciąza bli źniacza

Gość glupie malolaty :/
zanim zaczniesz uprawiac sex idz do lekarza niech ci wszystko wytlumaczy takich tematow tuytaj bylo tysiace !- nie wiesz wiele o seksie idz porozmawiaj z mama lub z lekarzem a nie sie zabierasz za cos na czym nie masz pojecia po pierwsze- to nie byl wytrysk tylko zwykly plyn po drugoe- za tydzioen okres dostaniesz i dlkatego ciebie bola piersi, przed okresem rozne sa objawy miesiaczkli nie co miesiac musza byc takie same. po 3 W CIAZY NIE JESTES- JEST TO NIE MOZLIWE I NIE UPRAWIAJ SEKSU JEZELI NIE MASZ O NIM ZIELONEGO POJECIA !!!!!!!

Gość fmfm
głupie małolaty... Zgadzam się z Tobą w 100% te dzisiejsze gówniary mają po 14 lat i już się za seks biorą chodź jeszcze pani w szkole o tym nawet z nimi nie rozmawiała, porażka totalna gdzie są rodzice takich tępych małych idiotek???? Do nauki się ku*wa mać weź a nie za seks!!!!

Gość fmfm
Nie zdziwię się jeśli za jakiś czas powstanie temat ,,chłopak spuścił mi się do buzi a ja to połknęłam czy mogłam zajść przez to w ciąże'' ha ha:D