Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój

Długotrwała samotność.

Polecane posty

Gość Twój
Mam pasje, Mam pracę, jednak nadal mi mało. Dzięki za odpowiedzi i zainteresowanie. Napisałem w tym samym czasie ten temat we właściwym dziale, teraz dopiero spojrzałem na odpowiedzi na tym. Myślałem, że przepadł wśród seks-ofert, tematów o fiutach i cyberkach.

Gość Twój
musze znaleść ;)

Gość Twój
Wiadomość "muszę znaleść" ( a nie znaleźć, jak to piszą ludzie douczeni ) jest napisana przez osobę, która ukradła mi nick. -,-

dobre czasy, czyli kiedy i jakie? ja na kafe nie jestem "od wczoraj". wpadam na jakiś czas i wypadam na rok/dwa... jestem w najlepszym przedziale wiekowym Adonisie!

Gość PanParówka;)
mam tak samo :) ale daje sobie rade rano wstaje jem sniadanie :D mysle pozytywnie realizuje marzenia :D teraz wlasnie kupuje 4 hektary dzialki :D itp

polecam zasadzenie drzew. wiem jedno w krańcowych stanach samotności trzeba porządnie zająć głowę i ręce. ja jednej pamiętnej jesieni mego zycia posadziłam z ojcem 300 sosen. na starość będą mi przypominać tamten stan i ... ojca.

w 2008 to ja po raz pierwszy weszłam na kafe. jesli jako pkt odniesienia bierzesz 20tke, to jesteś Adonisie stary jak diabli :P

Gość dghhj
Ktos sie obudzil z reka w nocniku??