Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość często na forum

ocen moj zwiazek

Polecane posty

Gość często na forum

dziewczyny czy wy tez tak macie? otóż jestesmy 2 lata, wyjechaliśmy do innego miasta i zamieszkaliśmy ze sobą. On introwertyk i coś z choleryka ja sangwinik flegmatyk hehehe czasem idzie kosa na kamien, oczywiscie jest mi dobrze z moim partnerem i jestem szczęśliwa w tej relacjii, tylko czasem dobija mnie jego zachowanie, otóź potrafi z małej pierdoły uczynić dyskusję, analizując kwestie banalne , podnosi do rangi wielkiego problemu, np : na zeszyt postawiłam szklankę po herbacie albo zle zamykam drzwi i wywód przez 15 min , zwraca mi uwagę na takie pierdoły niczym tata i nakłania do zmiany i przemyśleń, ja jako osoba terytorialna zaraz pokazuję pazury i nie daję się , bardzo często osotatnio takie sytuacje mają miejsce. To bardzo dobry i opiekunczy człowiek dla mnie, niezwykle szczery i pomocny. Kiedyś przed zamieszkaniem nie było tych spinek, jemu np te sprzeczki nie przeszkadzają, twierdzi,że się docieramy, poznajemy, i generalnie nawet powiem,ze się cieszy . Z mojej strony wygląda to tak,ze ja się poprostu wk**w**m i strzelam focha, dla mnie to są pierdoły rozłozone na czynniki pierwsze ,dla niego istotne drobnostki, pozatym nie klocimy się jeśli chodzi o inne kwestie, po paru minutowym fochu usmiechamy się i dajemy buziaka. Jak jest u was? czy zamieszkanie ze sobą to niełatwa współpraca? czy róźnixe charakterologiczne dają się we znaki?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować