Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cecylia83

Długo oczekiwane 2 kreseczki

Polecane posty

Witam:) Od prawie trzech lat staraliśmy się z partnerem o dzidzię i właśnie dziś 3 dzień po spodziewanej @ zrobiłam test i wyszedł pozytywny :) Kupiliśmy już drugi, żeby upewnić się jutro z rana czy mamy się cieszyć. Do lekarza wiem że muszę pójść bo to rzecz oczywista . Mam prawie 30 lat, to moja pierwsza ciąża, bardzo oczekiwana więc proszę was dziewczyny o jakieś rady bo nie chcę niczego źle zrobić. PS: Czy ból podbrzusza jest normalny? Z góry dziękuję :)

Gość ciekawska matula :)
tak bol podbrzusza jest normlany i bedzie towrzyszlyl ci do konca ciazy. nie caly czas ale co kilka dni/tygodni :) przez rozciagnie sie macicy gratualcje tak w ogole :)

Gratuluje! Ja Ci wiele nie doradzę, bo też jestem w pierwszej ciąży i sama niewiele wiem. Ale jeżeli chodzi o ból podbrzusza - mój lekarz powiedział, że może występować. Sama tak mam i czytam, że większość dziewczyn z forum też tak ma. ;-)

Gość guuyefbeiugfiuzguezgfg
ja Tobie nie gratuluje i wspolczuje baba co tylko macice i porody widza jako sposob na zycie. A z reszta skad wiesz moze zaraz poronisz i gowno wyjdzie , nie chwal dnia przed zachodem slonca

Gość Gratuluję wam
ale aggata popraw sobie stopkę :P . Bóle są normalne.A o wszystko inne zapytaj lekarza na wizycie :) Życzę powodzenia autorko :)