Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata co nie zamiata

mam pytanie do MIAUCZYDEŁKO!!!

Polecane posty

Chodzi mi o drugie zdjęcie w twojej stpce.Czy to ty?A jak nie to.kto?Piękne zdjęcie,piękna kobieta,cudna sukienka i fryzura.

Gość master xx
nie wywołuj maciory z lasu

Dlaczego maciory?O co ci chodzi?

Gość master xx
spadaj,sama sobie chcesz reklame robić? siedzisz tu 24 h i jeszcze ci mało,myslisz,ze ktos łyknie te bajeczki i to,ze w stopce masz swoje foty,żal żal żal

Gość miala w stopce z rok temu
jeszcze swoja fote i to niestety GRUBA I BRZYDKA BABA JEST i nie pisze tego ze zlosliwosci po prostu tak kuzwa wyglada x i to gruba naprawde mocno mozna rzecz OTYLA

Ejjjj!Ja pytam powaznie i oczekuję odpowiedzi od osoby o tym nicku. A na forym wchodzę raz na kilka dni.

Aha W takim razie kto jest na zdjęciu?

Gość master xx
powaznie to sie zastanów nad sobą,nawet bardzo powaznie

Gość master xx
matka boska

Nie wiem co jest tak dziwnego w moim pytaniu że wywołuje u ciebie takie niemiłe komentarze:-o A miauczydelko czemu się nie odzywa?

witam....w stopce to moje zdjecie ..sukienka z wypozyczalni bo moja corka zajmuje sie profesjonalnie sesjami zdjeciowymi dzieci,par mlodych i z okazji roznych.sesja byla robiona na potrzeby miesiecznika slubnego.ktos mi zarzuca to ze przedtem mialam inne zdjecie to gwoli wyjasnienia -zawsze mozna schudnac a jesli sie ma urode to ta uroda pozostaje ..tyle...i prosze nie zarzucac mi tutaj ze to ja sama pisze do siebie ...i siedze siedze na kafe 24 bo mam co robic...mozna mnie spotkac kolo 12-13 a potem kolo 17-18...

Gość ninjnjnnn
o kurczę serio pokazujesz swoją twarz? ja pamietam czasy jak wystawialaś zdjęcia swojej cipy. Na pewno są tu tacy, którzy też pamiętają a teraz ktoś cię może rozpoznać przecież.

Gość master xx
ona jest w gorszym stanie niz sie to może wydawać,zakłada tematy o sobie i wtak dziecinny sposób próbuje sie wykreować na co? gdzie? po co? to tylko ona wie,ja ci radze idz do psychiatry póki czas

MIAUCZYDEŁKO W takim razie jesteś śliczna i nie obchodzi mnie czy kiedyś ważyłaś więcej. No i gratuluje fotografowi.Naprawdę piękne zdjęcie.