Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia12136

Sytuacja rodzinna

Polecane posty

Gość Nadia12136

Witam, mam pewien problem, którym chciałabym się podzielić i poprosić o radę bo moja psychika już siada. Mam 17 lat. Moi rodzice są po rozwodzie i mieszkam z mama i jej partnerem (uznajmy ze będzie się on nazywał X) od 5 lat. Na początku był miły ale później zaczęły się schody . Zaczął się czepiac o drobnostki , zawsze wszystko leciało na mnie, że to ja śmiece , że to ja zepsułam no praktycznie wszystko. X jest tylko dobry jak coś chce. Już wiele razy mnie wyzywał od lafirynd, pojebany** itd. Dla mojej mamy i siostry jest ok, kocha je i szanuje. Kłóce się z nim zawsze ale ostatnim razem zaczął mnie szarpać , uderzał moja głową o ścianę. Moja matka no ... zaopatrzona w niego jak w obrazek , czasem mnie broni no ale ... częściej to mi mówi że jestem gówniarą itp. Ja już nie wytrzymuje . X śni mi się po nocach jak np . spycha mnie do wisły albo wbija nóż w serce. Za rok mam się wyprowadzić do chłopaka ktory mnie kocha i wspiera ale już tu nie wytrzymuje . załamuje się . pomóżcie bo już nie wiem co mam robić

Gość powiedz mu ze zglosisz
to na policje i zaloza mu kartoteke i jak faktycznie zacznie znow cie szarpac to krzycz RATUNKU na caly glos ( zeby sasiedzi slyszeli) i bierz teefon i dzwon na policje albo uciekaj do sasiadow ( bedziesz miec swiadkow a on sie moze opamieta jak zobaczy ze nie zartujesz)