Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euro...rtv....

Seks w ciąży jest obrzydliwy

Polecane posty

Gość euro...rtv....

mam skojarzenia z pedofilią, w srodku dziecko a obok niego kutas sie porusza wstrętne, nie wiem jak fceta moze to podniecac, chyba zboczenca. Zwierzęta nie kopulują w ciązy

Gość Safiraa
a to błądzisz. ponieważ dzieci kobiet współżyjących regularnie w trakcie ciąży miały więcej punktów w skali Apgara. :) dziecko, ucz się i nie myśl o sprawach które przekraczają twój kurzy móżdżek.

Gość hahahagagkpg
i tak wyrosną na plebs, roboli, wątpie by zostali klasą wyzszą, establishmentem, panami świata

Gość Upupupupuo
Up up up

Fatalny ten Twój romantyzm, samotny romantyku ;/ Pewnie romantyczne myśli masz, jak Ci po głowie chodzi jakaś urocza, filigranowa ślicznotka ;p A Twoja przyszła żona szybko przestanie być dla Ciebie atrakcyjna, jeśli coś tak pięknego jak ciąża jest dla Ciebie odpychające, to z wiekiem i przemijaniem urody fizycznej szybko przestaniesz się nią rajcować... Nie mówię, że tak nie jest, że biologicznie na atrakcyjności się traci w czasie ciąży, tylko biologia jest tak romantyczna jak to, że patrząc z jej perspektywy jesteśmy tylko skórzanymi workami na flaki ;p xxx A tak po upie, z kobietami i ich potrzebami seksualnymi bardzo różnie bywa, pewnie w czasie ciąży większość nie ma takich potrzeb... No ale jak ma, to facetowi powinno sprawiać satysfakcję samo dbanie o ukochaną osobę, niezależnie od tego czy przeszkadza mu brzuch czy nie (mi guma przeszkadza, ale to nie znaczy, że sex w niej jest bez sensu), powinno. Jak nie ma, a facet ma potrzebę, no to kobieta w ciąży ma pewne argumenty przeciwko, ale powinna czasem jednak mu się oddać analogicznie do powyższego akapitu. Oczywiście obydwie strony mogą mieć w takiej sytuacji zerowe libido i spoko, celibacik, byle bez zdrady przez męża (ale to patola), ale wg mnie sex jest w związku bardzo ważny, także podczas ciąży, może rzeczywiście trochę dziwne, że dziecko tak blisko, ale to fakt, że dla jego zdrowia ma bardzo dobry wpływ pośrednio jako, że ważne są warunki w jakich jest kobieta w ciąży, a sex to samo zdrowie. Chociaż oczywiście w ciąży nie powinien to być jakiś seans masochistyczny, a delikatny seksik ;p Jak dla mnie nie ma w tym nic obrzydliwego ^^

Gość gość
Temat załoźył pustak o wraźliwości zamrażarki. Dziękuję.

Gość gość
I tak prawie każdy to robi w ciąży, chyba że o ciąży dowiesz się na drugi dzień od poczęcia.