Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziiaa

Kawa Zielona Slimgreen

Polecane posty

Gość Madziiaa

Hej Dziewczyny ;) Mam pytanko Jak uważacie co robic Pic Kawkę zielona slimgreen Czy Brac Tabletki slimgreen Jak uważacie co bedzie lepsze juz sama nie wiem ;)

Gość forum diety
ani to ani to :) zielona i czerwona herbata, ruch i mniej żryć ;) pozdrawiam.

Gość poco
Co wychodzi taniej i gdzie jest więcej ekstraktu w dawce ? Jedni wolą parzyć kawę zieolną a drudzy wolą łykać tabletkę z zieloną kawą bo bo wygodniej i musisz dokonać wyboru co wolisz ? Slim Green(kawa zielona +zielona herbata) jest zmieniony na wersję SlimTrio . Ten wcześniejszy produkt trudno jest kupić gdyż jest nieprodukowany ale w niektórych aptekach mają ostatnie sztuki .Udało mi się kupić SlimGreen w aptece Królewskiej w której jest jeszcze trochę tego suplementu na stanie .

Gość Maria25
ja biorę tabletki, ale te w nowszej wersji slimgreen trio. Kupiłam za namową w aptece, jak spytałam o coś naturalnego na odchudzanie. jestem z nich bardzo zadowolona, one delikatnie pobudzają, więc na noc ich nie biorę za to rano.. - i zmniejszają apetyt i dodają energii. Bardzo fajna ta zielona kawa.

Gość Olcia Dubicka
Kawa i tabletki mają podobne działanie bo tu chodzi o kofeinę którą zawiera zielona kawa jak i zwykła kawa. Nie wiem co Ci polecić bo ich nie stosowałam ale jestem za tabletkami bo one i mi pomogły schudnąć skutecznie :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość kinga 122222
Mi tabletki zielona kawa- dały ubytek 130 zł w portfelu

Gość a ta wszędzie ta reklamą wali
Olcia - woooooooon!!!!!!!!

Gość OlaPawen
aż tyle płacisz??? ja daję 25 zł, a jak dorwę w necie to i taniej. Kupuję tabletki takie zielone, podłużne slimgreen trio, działają super, ale trzeba brać systematycznie. Jeśli chodzi o piecie - ohyda i nic więcej nie dodam. I rano dobrze pić na czczo szklankę letniej wody z połową wyciśniętej cytryny - dodatkowo oczyszcza organizm z toksyn, a ja się po niej lepiej czuję. I poprawiła mi się cera, tylko nie wiem czy to zielona kawa czy cytryna.

Gość wiemjas
a ja ostatnio za slimgreen trio płaciłam 23 w promocji. Zielona kawa super działa na tłuszcz i co najważniejsze u mnie po niej jest przyrost energii. Nie czuje się zmęczona, chce mi się żyć i działać. Dlatego kocham zieloną kawę ;)

Gość wannnda
slimgreen zamówiła sobie i czekam teraz na paczkę. Łącznie kosztowało mnie to 49 zł - od razu wzięłam 2 opakowania. I kupiłam też sobie witaminę B, gdzieś czytałam, że też przy diecie się ją powinno łykać.

Gość Fionka 33
Biorę 3 opakownie i nie stosuję dodatkowo wit B, ale jeśli ma to wzmocnić dzialanie to może spróbuj, i napisz czy daje efekt. A no i słowo odnośnie moich efektów. Werble ..... 7 kg :)

Gość slimgreentrio
też stosuję slimgreen i nawet, nawet. Do tego kupiłam sobie leg-magic na uda i codziennie ćwiczę. Polecam bo super wyszczupla uda i podnosi pośladki. Na brzuch mam pas wyszczuplający i jak pracuję to włączam go na około 15 minut. Zastosowałam masowe działania żeby schudnąć i to działa.

Gość Agattttta
jak dasz radę to pij zieloną kawę, ja nie dałam i wróciłam do tabletek. Tylko jak stosujesz zieloną kawę to rób sobie przerwy np. powiedzmy przez miesiąc bierzesz slimgreen to potem 1 tydzień przerwy. Przećwiczyłam na sobie i zauważyłam, ze jak tak robię to on nie przestaje działać. Inaczej organizm mi się przyzwyczaj i przestaje na niego reagować.

Gość amelka88
Mnie też slimgreen trio dodaje energii wiec przydatne rano :). Poza tym biorę, bo zadziałało na odchudzanie. Nie wiem jakie macie oczekiwania, ale mogę Was zapewnić, że jeśli podejdziecie do sprawy poważnie w ciągu dwóch miesięcy osiągnięcie wynik 8 kg,

Gość juriiij
ale fenomen 8 kg w ciągu 2 miesięcy to wychodzi 4 kg na miesiąc czyli 1 kg w tydzień. Wystarczy nie jeść nic po 17 i ćwiczyć godzinę dziennie żeby to osiągnąć beż żadnych tabletek.

Gość Qaziii
chcesz to pij, chcesz to bierz tabletki, tylko z głową i nie licz, że tylko na tabletkach schudniesz. Ludzi tak myslę, a tak się nie da. Ja schudłam biorąc tabletki slimgreen prawie dziesięć kilo, ale odrzuciłam część rzeczy z diety i zaczęłam regularnie uprawiać sport. Bez tego nie sądzę, że one by coś dały.

Gość 6ULA
bo dieta to podstawa, nie da się schudnąć tylko na środkach odchudzających chyba, że tylko je będziesz jadła :) ale nie wiadomo jak długo wytrzymasz. Z zielonej kawy, piłam i brałam tabletki - najlepsze efekty miałam po tabletkach (tych slimgreen trio).