Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mega wkurw....

Ile Płacicie za prąd?

Polecane posty

Gość aaaauuuuu
mieszkanie ok. 80 m2 2 tv, 2 laptopy+ stacjonarny codziennie kilka godzin, tv LCD 32' czasami od rana do nocy, czasami wcale, mikrofala 3-4 razy dziennie, piekarnik raz na tydzień, pralka 2-3 razy w tygodniu, żarówki energooszczędne, 185 zł za 2 m-ce. śresnio 160-170 kw.

Ja bardzo podobnie jak koleżanka wyżej. Rodzina 3 osobowa:) od maja powiększy się o jedną osobę. Ale wtedy będzie dłużej jasno. Ja mam b. ciemną kuchnię i bez światła ani rusz:P

Gość pani pankracego
mieszkanie 65 m ,rachunki to od 500 zł w zime do nawet 1100 zł rekord zeszłej zimy ,w lato ok 200 zł / ogrzewanie,woda i wszystko na prąd mam ,niestety stare budownictwo.

Gość aaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz
25 zł miesiecznie tylko tv laptop 3 zarówki 25v i radio

Gość to dopiero
mieszkanie 45mkw dwie osoby, laptop, lodowka, prakla 3 razy w tyg. płyta grzewcza i piekarnik 250 euro miesiecznie!!!

Gość bielizna79
dom ok 150 m. Dwie osoby. Zmywarka, pralka, piekarnik i inne kuchenne sprzęty. Laptop i komputer kilka godzin dziennie. Nie mamy tv. Ale mamy hydrofor i pompę zakopaną w ziemi na prąd. Latem kosiarka do trawy i piła elektryczna. Rachunki co miesiąc ok 120.

Gość czy ty myslisz,ze
mieszkanie 128m, 210 zl za m-c

Gość drakus
Ja skorzystałem z oferty Novum, bo prowadzili system sprzedaży pakietowej. Miałem problem z ustaleniem sobie pakietu, bo dopiero poszedłem "na swoje", ale na podstawie moich rachunków pomogli mi ustalić miesięczne zużycie prądu i ułatwili mi wybór pakietu. No i ucieszyło mnie, że przy każdym pakiecie oferują 36 miesięcy gwarancji ceny

Gość gość
Duży piętrowy dom . 5 osób i gospodarstwo . Co 2 miesiące około 400 zł a za wodę zimna 180 zl

Gość gość
Ja mam pol domu nieduzego,2pokoje,kuchnia,przedpokoj,lazienka,kotlownia,4osoby ,2laptopy,chodza prawie non stop,2telewizory,jeden wlaczony caly dzien,zmywarka codzien,pralka codzien,piekarnik raz na 2dni,lodowka duza dostajemy od200-250,ta wieksza wartosc zima,gdzie dluzej swiatlo swiec****ec chodzi non stop.wydaje mi sie,ze to duzo

Gość gość
Uważa ze bardzo się opłaciła taka zmiana. Zmieniliśmy dokładnie na takiego dostawcę https://www.energiadlafirm.pl/ I myślę ze naprawde pozostaniemy z nimi przez długi czas. Sa dla mnie naprawde najlepsi pod każdym względem.

Gość gość
Ja płacę za wodę najwięcej i nie wiem dlaczego. Za gaz i energię elektryczną płacę mniej.

Gość gość
Nasz sprzedawca prądu i gazu Energetyczne Centrum w tym wypadku bardzo się sprawdził. Ja jestem zadowolona i warto na pewno żebyście i Wy się im przyjrzeli. Mają bardzo konkurencyjne ceny.

Gość gość
200 zl dwa miesiące 4 dorosle osoby i niemowlę rok

Gość gość
Początki rynku niezależnych sprzedawców były trudne, wszystkie firmy starały się zdobyć jak najwięcej klientów, czasem UOKiK miał wątpliwości. To cały czas są tego konsekwencje. Teraz to wygląda inaczej, najwięksi gracze jak EC bardzo poprawili procedury.

Gość gość
My płacimy co dwa miesiące 500zł ale za 3 rodziny w sumie, czyli 6 dorosłych i 2 dzieci. Dwie lodówki, 2 pralki, kilkanaście prań tygodniowo 7 kg wsadu. 2 mikrofale, 3 telewizory, laptop, komputer stacjonarny z tym że ten rzadko ur*******ny, oświetlone podwórko plus to co panowie zużyją w garażu a dłubią tam sporo.

Gość kaja998
kiedys placilam duzo ale odkad zmienilam dostawce energii elektrycznej na firme axpo to rachunki spadly nawet o kilkanascie procent :) polecam i wam jak szukacie oszczednosci na rachunkach za prad :0