Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakoś nie wiem co mam o tym...

Pytanie do Kobiet...

Polecane posty

Gość Jakoś nie wiem co mam o tym...

Czy zdarzyło Wam się odrzucić faceta, który byłby w stanie zrobić dla Was wszystko?

Gość Safiraa
moja babcia zwykła mawiać, że kobieta nie powinna pokazywać całego kolana a mężczyzna nie powinien dać się podporządkować kobiecie. :) jak się tego trzyma to jest jakotako i nawet dożywotnio :)

Gość gdfh
Tak, nic do niego nie czułam. Traktował mnie jak księżniczkę, ale nie było między nami tej chemii

Gość Ave Cesar
Ja nie kobieta ale znam odpowiedź na Twoje pytanie. Chcesz wiedzieć? Ale ostrzegam że nie będzie to miłe.

Gość abcd2211447
Czekam na odpowiedź Cezara. Ciekawe, co facet ma w tej kwestii do powiedzenia.

Gość kalinka74566
robię to nie ustannie.... niestety tego "czegos" nic nie zastąpi..chodzby na uszach chodził.

Gość Ave Cesar
Jakiego faceta szukają kobiety? Mówiąc obrazowo - przywódcy stada duży silny , władczy. Wiadomo że władca zwykle pławi się w dostatku gdy zwykły lud głoduje. Taki facet moze zapewnić kobiecie i jej potomstwu ŚRODKI. Ale na czym polega to władztwo? Właśnie na forsowaniu własnych racji i nieliczeniu się z innymi. Władcy nikomu się nie kłaniają i nikomu nie usługują. Jeśli ktoś nadskakuje komuś to znaczy że jego status jest niski. A kobiety gardzą facetami o niskim statusie. Ot i cała tajemnica

Gość Safiraa
nie no facet musi być pewny siebie, wtedy może być prawie pewny kobiety :D vide Cesar

Gość abcd2211447
Ave, na pewno wiesz, że wśród np. wilków, to stare wilczyce są bardzo często przywódcami stada. Ja myślę, że autorce chodziło raczej o to, że facet nie zawsze wzbudza w kobiecie zainteresowanie, mimo, że jest w stanie zrobić dla niej wiele. I co? Ma być z nim tylko dlatego, że on się stara, zabiega?

Jakiego faceta szukają kobiety? Mówiąc obrazowo - przywódcy stada duży silny , władczy. Wiadomo że władca zwykle pławi się w dostatku gdy zwykły lud głoduje. Taki facet moze zapewnić kobiecie i jej potomstwu ŚRODKI. Ale na czym polega to władztwo? Właśnie na forsowaniu własnych racji i nieliczeniu się z innymi. Władcy nikomu się nie kłaniają i nikomu nie usługują. Jeśli ktoś nadskakuje komuś to znaczy że jego status jest niski. A kobiety gardzą facetami o niskim statusie. Ot i cała tajemnica To zależy od tego kto kogo chce. Jest w tym na pewno trochę prawdy ale niestety takich kobiet jest bardzo, bardzo mało tylko ty pomyliłeś tu władztwo z bogactwem albo nie masz pojęcia na czym polega prawdziwe władztwo choć dobrze je opisałeś.

Dodam tyko od siebie, że jak ktoś myśli, że to wystarczy jak się stara i jak go laska oleje to jedzie wszystkie kobiety bo przecież "on się starał" to nie jest w pełni sprawny psychicznie. Nikogo do niczego nie można smuszać

Gość Ave Cesar
Ale ludzie to nie wilki. Choć powiadają że człowiek człowiekowi wilkiem :). Z moich obserwacji i lektur wynika jednak że teoria wyżej zaprezentowana często się sprawdza.

Gość Ave Cesar
Nie napisałem bogactwo (pieniądze) tylko środki - rzeczy cenne dla społeczności w danym momencie.