Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łobuziara :D

co mam o tym mysleć??!!

Polecane posty

witam..mam konto na fb i piszę z takim jednym chlopakiem.kiedys sie znalismy..i tak piszemy sobie i umowilismy sie na spotkanie...nie widzielismy sie 6 lat a on do mnie pisze ze ja mu sie podobam ja na to ze niech nie przesadza a ten czemu i juz strzelił focha i napisał ze wiecej nie bedzie do mnie pisal i takie tam.a ja sie tym w ogole nie przejełam..i za ten czas jak sie nie widzielismy mial ze dwie dziewczyny z tego co ja słyszałam..pisał ze ładnie wygladam na zdjeciach i pytał sie czy mam chlopaka a ja na to ze nie a potem sie dziwi ze taka ładna dziewczyna a nie ma chłopaka i dlaczego nie mam..piszac z nim odniiosłam wrazenie ze jest zazdrosny o mnie..jak myslicie o co moze mu chodzic?? mysmy jeszcze sie nie widzieli a on do mnie wali takie teksty ze ja mu sie podobam,wysyła mi buziaki itp.i to 6 lat sie nie widzielismy!! a co może mu chodzic??!!

ile dziecko masz lat? golym okiem widac ze chce odnowic kontakt bo mu sie podobasz, chybaze zawsze mu sie podobalas nie minelo mu ale teraz dojrzal i nabral odwagi zeby cie poderwac:)

słuchaj ja nie jestem dzieckiem!!!! mam 20 lat!!! to wiec mnie nie nazywaj dzieckiem!!! jak sie poznalismy to kiedys mu sie podobalam..ale teraz??? ja mysle ze o cos iinego mu chodzi...nagle jakbym była dla niego pocieszeniem.

dla mnie to jest naprawde podejrzane...wiem ze moze to jest glupie i smieszne ale ja cos czuje ze chodzi mu o cos innego..

20 lat a podniecasz się pierdołami jak 15, a gościu to frajer niedojrzały i tyle.